Τελευταία Νέα
Διεθνή

Αναταράξεις στις αγορές, λόγω του «πολέμου» ΗΠΑ - Κίνας για κορωνοϊό, ο Buffett «βύθισε» τις αεροπορικές - Κέρδη +0,43% ο S&P 500, στο -3,64% ο DAX

Αναταράξεις στις αγορές, λόγω του «πολέμου» ΗΠΑ - Κίνας για κορωνοϊό, ο Buffett «βύθισε» τις αεροπορικές - Κέρδη +0,43% ο S&P 500, στο -3,64% ο DAX
O Αμερικανός πρόεδρος, Donald Trump, απείλησε τον Πεκίνο με επιβολή νέων δασμών στο εμπόριο
Ισχυρές αναταράξεις κατέγραψαν σήμερα (4/5) τα κυριότερα διεθνή χρηματιστήρια, στην πρώτη συνεδρίαση μετά την αργία της Πρωτομαγιάς, με φόντο τον «πόλεμο» που έχει ξεσπάσει μεταξύ ΗΠΑ και Κίνας για τον κορωνοϊό, την κατάρρευση της μεταποιητική δραστηριότητας στην Ευρωζώνη και τις προβλέψεις της ΕΚΤ για την ύφεση της οικονομίας.
Στο επίκεντρο παράλληλα βρέθηκε και η αυριανή συνεδρίαση του Συνταγματικού Δικαστηρίου της Γερμανίας, σχετικά με το έκτακτο πρόγραμμα πανδημίας που ανακοίνωσε η ΕΚΤ.
Στο μέτωπο της αντιπαράθεσης ΗΠΑ - Κίνας, χθες (4/4) ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, Mike Pompeo, κατηγόρησε την Κίνα για την εξάπλωση του COVID-19, ενώ πρόσθεσε ότι η χώρα θα πρέπει να θεωρηθεί υπόλογη για τον τρόπο με τον οποίο διαχειρίστηκε την κρίση.
Την ίδια στιγμή, ο Αμερικανός πρόεδρος, Donald Trump, απείλησε τον Πεκίνο με επιβολή νέων δασμών στο εμπόριο, προκειμένου να τιμωρήσει τη χώρα για το γεγονός ότι υποβάθμισε τη σοβαρότητα της νόσου.
Σύμφωνα με το Associated Press, οι Αμερικανοί αξιωματούχοι θεωρούν ότι η Κίνα κάλυψε το μέγεθος της πανδημίας και το επίπεδο μεταδοτικότητας της ασθένειας, ενώ παράλληλα συγκέντρωνε τις απαραίτητες ιατρικές προμήθειες.
Η πανδημία του κορωνοϊού εκτόξευσε διεθνώς τα εχθρικά αισθήματα για την Κίνα στο υψηλότερο σημείο από την εποχή της εξέγερσης της Τιεν Αν Μεν, αποκαλύπτει εσωτερικό έγγραφο που παρουσιάστηκε μέσα στην ηγεσία του Πεκίνου συμπεριλαμβανομένου του προέδρου Xi Jinping από το υπουργείο Κρατικής Ασφάλειας.
Το Πεκίνο αντιμετωπίζει ένα κύμα αντικινεζικών αισθημάτων με κύριο εκφραστή τις ΗΠΑ, συνεπεία της πανδημίας και πρέπει να είναι έτοιμο –στο χειρότερο σενάριο εργασίας- ακόμη και για μία ένοπλη αντιπαράθεση μεταξύ των δύο παγκοσμίων δυνάμεων, αναφέρει η έκθεση σύμφωνα με ανθρώπους που έχουν γνώση του περιεχομένου της, και τους οποίους επικαλείται το διεθνές πρακτορείο.
Η έκθεση συνετάχθη από το Κινεζικό Ινστιτούτο των Σύγχρονων Διεθνών Σχέσεων, το οποίο είναι ένα think tank στενά σχετιζόμενο με το Υπουργείο Κρατικής Ασφαλείας, τον κορυφαίο δηλαδή  οργανισμό των υπηρεσιών ασφαλείας της Κίνας.

Ο δείκτης Dow Jones έκλεισε με κέρδη +0,11% στις 23.749 στις μονάδες.
Ο δείκτης – βαρόμετρο S&P 500 σημείωσε άνοδο +0,43% στις 2.842 μονάδες.
O τεχνολογικός δείκτης στις μονάδες κατέγραψε κέρδη +1,23% στις 8.710 μονάδες.
Ο δείκτης μεταβλητότητας VIX, γνωστός και ως δείκτης φόβου, υποχώρησε στις 35,79 μονάδες.
Στη Φρανκφούρτη ο δείκτης DAX υποχώρησε -3,64% στις κλείνοντας στις 10.446 μονάδες.
Στο Μιλάνο ο FTSE MIB σημείωσε πτώση -3,7% στις 17.035 μονάδες.
Image
Image
CH 20200326 Stock market wild swings 10am.png


Ο Warren Buffett ανακοίνωσε ότι η Berkshire Hathaway πούλησε όλες τις συμμετοχές της σε αεροπορικές εταιρείες λόγω της κρίσης της πανδημίας του κορωνοϊού.
Μολονότι ο εμβληματικός επενδυτής εμφανίστηκε αισιόδοξος για την μακροπρόθεσμη προοπτική της οικονομίας των ΗΠΑ, η κίνησή του υποδεικνύει την ανησυχία του για το γεγονός ότι η πανδημία μπορεί να αλλάξει οριστικά το τοπίο σε ορισμένους οικονομικούς κλάδους, ενώ πιθανόν να ερμηνευτεί και ως σημάδι ότι η πλειοψηφία των επενδυτών είναι ίσως υπερβολικά αισιόδοξη όταν ελπίζει σε ταχεία επιστροφή στην κανονικότητα.
Οι μετοχές των αεροπορικών δέχονται το ισχυρότερο πλήγμα στο πλαίσιο του S&P 500 στις προσυνεδριακές, ηλεκτρονικές συναλλαγές.
Εκείνες των Delta, United Airlines, American Airlines και Southwest Airlines σημείωσαν απώλειες άνω του 10%, ενώ η μετοχή της εταιρείας κατασκευής αεροσκαφών Boeing σημείωσε πτώση -5,6%.
Στα εταιρικά νέα της ημέρας νέο MacBook Pro 13 ιντσών ανακοίνωσε η Apple.
Σύμφωνα με το CNBC, το βασικό μοντέλο έχει διπλάσιο χώρο αποθήκευσης, 256 GB, αλλά ξεκινά από την ίδια τιμή των 1.299 δολαρίων.
Διαθέτει επίσης ένα ολοκαίνουριο πληκτρολόγιο, το οποίο προστέθηκε στο MacBook Pro 16 ιντσών και στο νέο MacBook Air νωρίτερα. Οι προηγούμενες εκδόσεις των πληκτρολογίων στα MacBook είχαν προβλήματα.
Πρόκειται για την πιο τελευταία ανακοίνωση της Apple όσον αφορά τα hardware.
Tον Μάρτιο, είχε κυκλοφορήσει το νέο laptop MacBook Air και δύο iPad Pro.
Τον Απρίλιο, κυκλοφόρησε το νέο iPhone SE, που ξεκινάει από την τιμή των 399 δολαρίων.
Αίτηση υπαγωγής στις διατάξεις πτώχευσης υπέβαλε ο αμερικανικός όμιλος μόδας J Crew. Σύμφωνα με τους Financial Times, γίνεται η πρώτη μεγάλη επιχείρηση λιανικής πώλησης ρούχων που δέχεται τέτοιο χτύπημα από την πανδημία του κορωνοϊού.
Η εταιρεία, με έδρα τη Νέα Υόρκη και με ρούχα που κατά καιρούς έχει φορέσει η πρώην πρώτη κυρία των ΗΠΑ Μισέλ Ομπάμα, ανακοίνωσε τη Δευτέρα ότι η μητρική της Chinos Holdings έχει υποβάλει αίτηση προκειμένου να της χορηγηθεί προστασία βάσει του Chapter 11 (πτωχευτική διαδικασία των ΗΠΑ).
Στο πλαίσιο της διαδικασίας αναδιάρθρωσης, η J Crew δήλωσε ότι έχει καταλήξει σε συμφωνία με τους δανειστές της για μετατροπή χρέους αξίας $1,5 δισ. σε ίδια κεφάλαια. Ανέφερε επίσης ότι έχει εξασφαλίσει δεσμεύσεις για χρηματοδότηση ύψους 400 εκατ. δολαρίων, καθώς θα συνεχίζεται η διαδικασία πτώχευσης. Επίσης, θα διατηρήσει τη μάρκα Madewell.
Η εταιρεία σχεδιάζει να κλείσει καταστήματα, αν και ο τελικός αριθμός που σκοπεύει να κλείσει δεν έχει ακόμη καθοριστεί, σύμφωνα με άνθρωπο που έχει γνώση του θέματος.
H αλυσίδα ρούχων που υπέβαλε την αίτηση σε ομοσπονδιακό δικαστήριο της Βιρτζίνια έχει χρέος ύψους 1,65 δισ. δολαρίων.
Η Tyson Foods, η εταιρεία επεξεργασίας κρέατος ανακοίνωσε κέρδη και πωλήσεις β΄ τριμήνου χρήσης που ήταν χαμηλότερα των προσδοκιών.
Τα καθαρά κέρδη διαμορφώθηκαν στα 364 εκατ. δολάρια ή 1 δολάριο ανά μετοχή, χαμηλότερα από τα 426 εκατ. δολάρια ή 1,17 δολάρια ανά μετοχή πριν από ένα χρόνο.
Τα προσαρμοσμένα κέρδη ανά μετοχή των 77 σεντς ήταν χαμηλότερα των εκτιμήσεων για 1,04 δολάρια.
Οι πωλήσεις των 10,89 δισ. δολαρίων διαμορφώθηκαν χαμηλότερα από τα 10,44 δισ. δολάρια τον προηγούμενο χρόνο και χαμηλότερα των εκτιμήσεων της FactSet για 10,96 δισ. δολάρια.
Η εταιρεία τόνισε πως αναμένει η παγκόσμια ζήτηση για το κρέας και τα έτοιμα τρόφιμα θα αυξηθεί στη διάρκεια της πανδημίας.

Σημαντικές πιέσεις στα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια

Με διευρυμένες απώλειες ξεκίνησε η εβδομάδα για τα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια, σε σκηνικό εντεινόμενης σύγκρουσης ΗΠΑ - Κίνας για τις ευθύνες σχετικά με την εξάπλωση του κορωνοϊού.
Οι ευαίσθητοι αναφορικά με την οικονομική ανάπτυξη κλάδοι - όπως αυτοί του πετρελαίου, του φυσικού αερίου, των αυτοκινητοβιομηχανιών και των τραπεζών - αποτελούν τα μεγαλύτερα βαρίδια, υποχωρώντας έως και 5%.
Οι αναλυτές μετοχών της JP Morgan υποβάθμισαν τη σύσταση για την αγορά μετοχών της Ευρωζώνης σε «ουδέτερη», αναφέροντας ότι η αντίδραση της πολιτικής στην κρίση της COVID-19 είναι αδύναμη.
Η μετοχή του γερμανικού βιομηχανικού κολοσσού Thyssenkrupp υποχώρησε άνω του 14%, μετά τις πληροφορίες ότι η διοίκηση ενημέρωση τους εργαζόμενους για έντονα ταμειακά προβλήματα λόγω των επιπτώσεων της πανδημίας του κορωνοϊού.
Image
Στα νέα από το μέτωπο της μακροοικονομίας ύφεση -5,5% το 2020 στην Ευρωζώνη και πλήρης ανάκαμψη μετά το 2024, δείχνουν τα αποτελέσματα της Έρευνας της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας (SPF), εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού.
Όπως αναφέρει η έρευνα SPF, οι προσδοκίες για τον πληθωρισμό, την ανάπτυξη και την ανεργία στη ζώνη του ευρώ άλλαξαν απότομα.
Οι προσδοκίες για τον πληθωρισμό βάσει του ΕνΔΤΚ ανέρχονται στο 0,4%, στο 1,2% και στο 1,4% για τα έτη 2020, 2021 και 2022, αντίστοιχα.
Σε σύγκριση με τις προηγούμενες προβλέψεις το πρώτο τρίμηνο του 2020, τα μεγέθη έχουν αναθεωρηθεί κατά 0,8, 0,2 και 0,1 ποσοστιαίες μονάδες αντίστοιχα.
Αυτές οι αναθεωρήσεις αντικατοπτρίζουν κυρίως έναν συνδυασμό αλλαγής του προφίλ για το πετρέλαιο και τις ασθενέστερες οικονομικές προοπτικές.
Οι ερωτηθέντες ανέφεραν την αύξηση της συνολικής αβεβαιότητας γύρω από τις προοπτικές για τον πληθωρισμό, αλλά την ισορροπία των κινδύνων.
Ωστόσο, οι προσδοκίες για τον μακροπρόθεσμο πληθωρισμό (για το 2024) παρέμειναν στο 1,7%.
Οι προσδοκίες αύξησης του πραγματικού ΑΕΠ για το 2020 αναθεωρήθηκαν κατά 6,6 ποσοστιαίες μονάδες σε -5,5%.
Συνεχίζεται η κατάρρευση της μεταποιητικής δραστηριότητας στην Ευρωζώνη, εν μέσω του lockdown στις μεγάλες οικονομίες, λόγω του κορωνοϊού.
Ειδικότερα, ο δείκτης υπεύθυνων προμηθειών ΡΜΙ της IHS Markit, κατρακύλησε στις 33,4 μονάδες τον Απρίλιο, από 44,5 τον Μάρτιο.
Πρόκειται για τα χαμηλότερα επίπεδα από το 1997, όταν ξεκίνησε η καταγραφή των στοιχείων.
Η HIS Markit κάνει λόγοι για ισχυρό πλήγμα στη ζήτηση, λόγω των μέτρων που έχουν ληφθεί για να περιοριστεί η μετάδοση του κορωνοϊού.
Την ίδια ώρα, η εμπιστοσύνη έχει υποχωρήσει στα χαμηλότερα επίπεδα όλων των εποχών.
Ο δείκτης που καταγράφει την παραγωγή υποχώρησε στις 18,1 μονάδες, από 38,5.
Ο δείκτης που νέων παραγγελιών κατρακύλησε στις 18,8 μονάδες, από τις 37,5 μονάδες του Μαρτίου.
Ειδικότερα, σε εθνικό επίπεδο, οι δείκτες PMI υποχώρησαν σε νέα ιστορικά χαμηλά επίπεδα στην Ελλάδα, την Αυστρία, τη Γαλλία και την Ιταλία.
Ελλάδα και Ισπανία κατέγραψαν τους χαμηλότερους δείκτης PMI, με την Ιταλία και τη Γαλλία να ακολουθούν.
Την καλύτερη απόδοση σημείωσε η Ολλανδία, ωστόσο σε επίπεδα συρρίκνωσης.
Image
Για σημαντική συρρίκνωση της ισπανικής οικονομίας λόγω του κορωνοϊού προειδοποιεί η κεντρική τράπεζα της χώρας.
Ειδικότερα, ο Pablo Hernandez de Cos, Ισπανός κεντρικός τραπεζίτης εξέφρασε την εκτίμηση ότι η συρρίκνωση της ισπανικής οικονομίας το β' τρίμηνο του 2020 θα είναι «σημαντικά υψηλότερη» σε σχέση με εκείνη του α' τριμήνου.
Παράλληλα, ο ίδιος δήλωσε πως η ΕΚΤ είναι έτοιμη να αυξήσει το πρόγραμμα αγορών ομολόγων για την πανδημία και να προσαρμόσει τη σύνθεση του.
Σε παλιότερες εκτιμήσεις της, η κεντρική τράπεζα της Ισπανίας εκτιμά ότι η οικονομία θα μπορούσε να συρρικνωθεί μεταξύ 6,8% και 12,4% φέτος, ένα εύρος που εξαρτάται από το πόσο θα διατηρηθούν τα μέτρα περιορισμού καθώς και από το ποσοστό επιβίωσης των επιχειρήσεων.
Περαιτέρω συρρίκνωση κατέγραψε η δραστηριότητα του μεταποιητικού κλάδου στη Γαλλία τον Απρίλιο του 2020, σύμφωνα με τα σημερινά (4/5) στοιχεία της Markit, υποχωρώντας στα χαμηλότερα επίπεδα των τελευταίων 22 ετών.
Ειδικότερα, ο δείκτης PMI διαμορφώθηκε στις 31,5 μονάδες, έναντι 43,2 μονάδων τον Μάρτιο του 2020, γεγονός που αποτελεί το χαμηλότερο επίπεδο από το 1998, επιβεβαιώνοντας τις προκαταρκτικές εκτιμήσεις.
Η παραγωγή του μεταποιητικού κλάδου κατέγραψε μία άνευ προηγουμένου συρρίκνωση τον Απρίλιο, εξαιτίας της αναστολής λειτουργίας πολλών επιχειρήσεων, με τον σχετικό υποδείκτη να υποχωρεί σε ιστορικά χαμηλά επίπεδα.
Οι νέες παραγγελίες υποχώρησαν επίσης με ταχύτερους ρυθμούς σε σχέση με τον Μάρτιο, ενώ σημαντική ήταν και η μείωση του προσωπικού στον κλάδο, με τον υποδείκτη να διαμορφώνεται στα χαμηλότερα επίπεδα από τον Ιανουάριο του 2009.
Στα εταιρικά νέα της ημέρας σε σταδιακή επανεκκίνηση της παραγωγής στα εργοστάσιά της προχωρά η γαλλική αυτοκινητοβιομηχανία PSA, που κατασκευάζει τα Peugeot, μία από τις πολλές σε όλο τον κόσμο που έχει δεχθεί βαρύ πλήγμα από το lockdown λόγω κορωνοϊού.
Η PSA σημείωσε ότι το πρώτο κύμα της μερικής επανέναρξης της βιομηχανικής δραστηριότητάς της θα πραγματοποιηθεί από τις 4 έως τις 11 Μαΐου, με τα γαλλικά εργοστάσια να ανοίγουν σταδιακά ξανά από τις 11 Μαΐου.
Η εταιρεία πρόσθεσε ότι θα έχει ενισχυμένα μέτρα υγιεινής και ασφάλειας στα εργοστάσια, όπως τον έλεγχο της θερμοκρασίας των υπαλλήλων και τη χορήγηση μασκών, αντιμικροβιακού διαλύματος και προστατευτικών γυαλιών καθώς και την ύπαρξη απόστασης μεταξύ των εργαζομένων.
Η Ευρωπαϊκή Ένωση ενέκρινε το σχέδιο της κυβέρνησης της Γαλλίας να χορηγήσει κρατική ενίσχυση 7 δισεκατομμυρίων ευρώ στην Air France, για να τη βοηθήσει να αντιμετωπίσει την κρίση στην οποία έχει περιέλθει, εξαιτίας του αντίκτυπου του κορωνοϊού στη δραστηριότητά της.
«Αυτή η εγγύηση και το δάνειο μετόχου που χορηγείται από τη Γαλλία, ύψους 7 δισεκατομμυρίων ευρώ, θα προσφέρουν στην Air France ρευστότητα που έχει επείγουσα ανάγκη για να αντέξει τον αντίκτυπο της πανδημίας του κορωνοϊού», εξήγησε η ευρωπαία επίτροπος Ανταγωνισμού Μαργκρέτε Βέσταγκερ, σύμφωνα με την ανακοίνωση της Κομισιόν, όπως μεταδίδει το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων.
Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, θεματοφύλακας του ανταγωνισμού στην ΕΕ, χαλάρωσε στα μέσα Μαρτίου τους κανόνες ως προς τις κρατικές ενισχύσεις ώστε να επιτρέψει στα κράτη μέλη να στηρίξουν εταιρείες που το έχουν ανάγκη.
Για την Air France, το ποσό που θα διαθέσει η γαλλική κυβέρνηση αποτελείται από τραπεζικά δάνεια ύψους 4 δισ. ευρώ εγγυημένα στο 90% από το κράτος και άμεσο κρατικό δανεισμό ύψους 3 δισ. ευρώ, με αντάλλαγμα δεσμεύσεις για τη βελτίωση της αποδοτικότητάς της και τη μείωση των εκπομπών CO2.

Πτώση στις αγορές της Ασίας λόγω ΗΠΑ και Ν. Κορέας - Στο -2,68% ο Kospi, αργία σε Ιαπωνία και Κίνα

Με απώλειες έκλεισαν σήμερα Δευτέρα (4/5) οι αγορές της Ασίας, δεχόμενες πιέσεις τόσο από τις απώλειες που κατέγραψε την περασμένη εβδομάδα η Wall Street, όσο και από τα τελευταία μακροοικονομικά στοιχεία που αφορούν τη Νότια Κορέα.
Ειδικότερα, ο δείκτης Kospi στη Νότια Κορέα έκλεισε με απώλειες της τάξεως του -2,68% στις 1.895,37 μονάδες, ενώ ο δείκτης IDX Composite στην Ινδονησία καταγράφει πτώση -2,56% στις 4.595,88 μονάδες.
Παράλληλα, ο δείκτης Hang Seng στο Χονγκ Κονγκ καταγράφει απώλειες της τάξεως του -4,37% στις 23.567 μονάδες, την ίδια στιγμή που ο δείκτης Taiwan Weighted στην Ταϊβάν υποχώρησε κατά -2,47% στις 10.720,48 μονάδες.
Όσον αφορά τον δείκτη S&P/ASX 200 στην Αυστραλία, σημειώθηκε άνοδος της τάξεως του +1,41% στις 5.319,80 μονάδες, ενώ οι αγορές στην Ιαπωνία και την ηπειρωτική Κίνα παρέμειναν κλειστές λόγω αργίας.
Στο μέτωπο των μακροοικονομικών στοιχείων, σημαντική επιβράδυνση κατέγραψε ο ετήσιος πληθωρισμός στη Νότια Κορέα τον Απρίλιο του 2020, σύμφωνα με τα σημερινά στοιχεία της Στατιστικής Υπηρεσίας της χώρας, τα οποία αποδείχθηκαν κατώτερα σε σχέση με τις εκτιμήσεις των αναλυτών.
Ειδικότερα, ο δείκτης τιμών καταναλωτή διαμορφώθηκε στο 0,1% σε σχέση με τον Απρίλιο του 2019, έναντι ετήσιας ανόδου 1% τον προηγούμενο μήνα, γεγονός που αποτελεί το χαμηλότερο επίπεδο των τελευταίων έξι μηνών.
Παράλληλα, σε σχέση με τον προηγούμενο μήνα, ο δείκτης τιμών καταναλωτή υποχώρησε κατά -0,6%, έναντι πτώσης -0,2% τον Μάρτιο του 2020.
Σημειώνεται ότι οι αναλυτές προέβλεπαν πως ο ετήσιος πληθωρισμός θα διαμορφθωεί στο 0,4% ενώ σε μηνιαία βάση ανέμεναν πτώση του ΔΤΚ κατά -0,3%.
Όσον αφορά τον βασικό δείκτη τιμών καταναλωτή, από τον οποίον εξαιρούνται οι ευμετάβλητες τιμές των τροφίμων, σημειώθηκε ετήσια άνοδος 0,3% έναντι 0,7% τον Μάρτιο του 2020 και έναντι εκτιμήσεων στο 0,4%.
Οι τιμές στους τομείς γεωργίας και κτηνοτροφίας αυξήθηκαν κατά 2,9% σε ετήσια βάση, την ίδια στιγμή που οι τιμές για τι επιχειρήσεις κοινής ωφελείες σημείωσαν άνοδο της τάξεως του 0,3%.
Νωρίτερα, η Markit δημοσίευσε τα στοιχεία που αφορούν τη δραστηριότητα του μεταποιητικού κλάδου στη χώρα τον Απρίλιο του 2020, σύμφωνα με τα οποία καταγράφηκε περαιτέρω επιβράδυνση σε σχέση με τον Μάρτιο, λόγω της πανδημίας του COVID-19.
Ο δείκτης PMI διαμορφώθηκε στις 41,6 μονάδες, έναντι 44,2 μονάδων τον προηγούμενο μήνα, υποχωρώντας ακόμα περισσότερο κάτω από τη ζώνη των 50 μονάδων, η οποία διαχωρίζει την επέκταση από τη συρρίκνωση.
Ο υποδείκτης που σχετίζεται με την παραγωγή του μεταποιητικού κλάδου υποχώρησε με τους ταχύτερους ρυθμούς από τον Ιανουάριο του 2009, ενώ η ζήτηση από το εξωτερικό κατέγραψε επίσης σημαντική πτώση.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης