Τελευταία Νέα
Διεθνή

Η γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία «βάζει μπρος τις μηχανές» καθώς αίρεται το lockdown

Η γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία «βάζει μπρος τις μηχανές» καθώς αίρεται το lockdown
Με μέτρα ασφαλείας και υγιεινής για τους εργαζόμενους ξεκινά η VW τη Δευτέρα 27/4
Η Volkswagen θα ξεκινήσει εκ νέου την παραγωγή στο εργοστάσιό της στο Wolfsburg στη Γερμανία τη Δευτέρα (27/4/2020), το τελευταίο μίας σειράς εγκαταστάσεων των ευρωπαϊκών αυτοκινητοβιομηχανιών, που επωφελούνται της άρσης των περιοριστικών μέτρων για τον  Covid -19.
Η VW, η μεγαλύτερη αυτοκινητοβιομηχανία στον κόσμο, γιορτάζει το άνοιγμα του μεγαλύτερου εργοστασίου της,στο Wolfsburg προβάλλοντας μια γελοιογραφία ενός λογότυπου VW που σφίγγει τον covid -19.
Ενθαρρυμένη από τη μείωση των κρουσμάτων η Γερμανία επέτρεψε στα μικρά καταστήματα λιανικής να ανοίξουν ξανά, υπό την προϋπόθεση ότι τηρούν αυστηρούς κανόνες αποστάσεων και υγιεινής.
Τώρα οι μεγάλες εταιρείες ακολουθούν το ίδιο.
Οι BMW  Daimler  και VW βασίζονται στην ικανότητα της Γερμανίας να εντοπίζει τα κρούσματα και ένα σύστημα υγειονομικής περίθαλψης ικανό για εκτεταμένες δοκιμές για τον εντοπισμό πιθανών φορέων της νόσου.Αυτό έρχεται σε πλήρη αντίθεση με τις ΗΠΑ όπου ο επικεφαλής του σωματείου United Auto Workers δήλωσε την Πέμπτη ότι « θα ήταν πολύ νωρίς και πολύ επικίνδυνο» για να ανοίξει ξανά εργοστάσια αυτοκινήτων στις αρχές Μαΐου, επικαλούμενη ανεπαρκή τεστ κορωνοϊού.
Τα ευρωπαϊκά εργοστάσια έχουν αλλάξει τα πρότυπα εργασίας, για να ενσωματώσουν πιο αυστηρά διαστήματα υγιεινής και μεγαλύτερες αποστάσεις μεταξύ των εργαζομένων.
 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης