Τελευταία Νέα
Διεθνή

Roche: Καταστροφή οι εξετάσεις αίματος για τον κορωνοιό, κυκλοφορούν σχεδόν 100 tests

Roche: Καταστροφή οι εξετάσεις αίματος για τον κορωνοιό, κυκλοφορούν σχεδόν 100 tests
Η Roche ανέφερε ότι υπήρχαν περίπου 100 διαφορετικά test για τον κορωνοιό αλλά τα περισσότερα είναι απλά καταστροφή
Ορισμένες εξετάσεις αίματος που διατίθενται στην αγορά για να εξακριβώσουν εάν οι άνθρωποι έχουν το νέο κορωνοϊό είναι «καταστροφή», δήλωσε ο επικεφαλής εκτελεστικός διευθυντής της Roche (ROG.S) Severin Schwan καθώς η εταιρία ετοιμάζεται να ξεκινήσει τη δοκιμή αντισωμάτων για τον κορωνοιό τις προσεχείς εβδομάδες.
Η Roche η μεγαλύτερη ελβετική φαρμακευτική εταιρία επιβεβαίωσε τις προοπτικές πωλήσεων και κερδών του 2020 εν μέσω της αυξανόμενης ζήτησης για δοκιμές κορωνοιού.
Χώρες σε όλο τον κόσμο ελπίζουν ότι τέτοιες εξετάσεις αίματος - που αποσκοπούν στο να δείξουν εάν οι άνθρωποι που εκτέθηκαν στην ασθένεια έχουν αναπτύξει αντισώματα που πιστεύεται ότι προσφέρουν κάποια ανοσία - θα καθοδηγήσουν τις προσπάθειες για την επανεκκίνηση των οικονομιών.
Ορισμένα tests είναι μια καταστροφή, αυτά τα τεστ δεν αξίζουν τίποτα ή έχουν πολύ περιορισμένη χρήση.
Η Roche ανέφερε ότι υπήρχαν περίπου 100 διαφορετικά test για τον κορωνοιό αλλά τα περισσότερα είναι απλά καταστροφή.
Οι πωλήσεις αυτών των δοκιμών συνέβαλαν στην αύξηση των πωλήσεων του πρώτου τριμήνου στην εταιρεία Molecular Diagnostics, κατά 29% τους πρώτους τρεις μήνες του έτους, ανέφερε.
Η Abbott Laboratories (ABT.N) δήλωσε επίσης την περασμένη εβδομάδα ότι θα ξεκινήσει να στέλνει μια νέα εξέταση αίματος για κορωνοιό παρόμοια με τη Roche έως τον Ιούνιο.
Όπως και η δοκιμή της Roche, το test thw Abbott θα κυκλοφορούσε σύμφωνα με τους πρόσφατα χαλαρούς κανόνες της Αμερικανικής Υπηρεσίας Τροφίμων και Φαρμάκων για δοκιμές κορωνοιού.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης