Τελευταία Νέα
Διεθνή

Μ.Βρετανία: Έρευνα για τον χειρισμό της πανδημίας του κορωνοϊού από τον Boris Johnson ζητούν οι Φιλελεύθεροι Δημοκράτες

Μ.Βρετανία: Έρευνα για τον χειρισμό της πανδημίας του κορωνοϊού από τον Boris Johnson ζητούν οι Φιλελεύθεροι Δημοκράτες
Πυρά στην κυβέρνηση για την ανταπόκριση της στην υγειονομική αυτή κρίση
Ανεξάρτητη έρευνα για το πώς χειρίστηκε και αντιμετώπισε την υγειονομική κρίση της πανδημίας του κορωνοϊού ο πρωθυπουργός της Μ. Βρετανίας, Boris Johnson ζητούν οι Φιλελεύθεροι Δημοκράτες.
«Μόλις ξεπεράσουμε αυτήν την κρίση, θα χρειαστεί βεβαίως να διεξαχθεί μια ανεξάρτητη έρευνα για να εξεταστεί επισήμως η ανταπόκριση της κυβέρνησης στην πανδημία, ώστε να μπορούμε να αντλήσουμε τα διδάγματα» ανέφερε ο Ed Davey, ένας εκ των δύο επικεφαλής των Φιλελεύθερων Δημοκρατών.
«Η έρευνα θα πρέπει να έχει τη μεγαλύτερη δυνατή εξουσιοδότηση δεδομένων των σοκαριστικών ελλείψεων σε προστατευτικό εξοπλισμό για το προσωπικό και της βραδείας ανταπόκρισης της κυβέρνηση, ώστε αυτή να φτάσει στην αλήθεια και να δώσει στον Boris Johnson την ευκαιρία να απαντήσει στα όλο και πιο σοβαρά ερωτήματα που εγείρονται» τόνισε ο Davey.
Αλλά και ο ηγέτης των Εργατικών Keir Starmer εξαπέλυσε τα πυρά του κατά της κυβέρνησης, κατηγορώντας την ότι άργησε να ανταποκριθεί στην κρίση, τονίζοντας ότι κάποια στιγμή η Βρετανία θα πρέπει να επανέλθει στο θέμα αυτό.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης