Τελευταία Νέα
Διεθνή

Εκπρόσωπος Johnson: Ο πρωθυπουργός θα επιστρέψει όταν το επιτρέψουν οι γιατροί - Αρνητικό το τεστ για τον κορωνοϊό

Εκπρόσωπος Johnson: Ο πρωθυπουργός θα επιστρέψει όταν το επιτρέψουν οι γιατροί - Αρνητικό το τεστ για τον κορωνοϊό
Ο Βρετανός πρωθυπουργός έλαβε εξιτήριο την Κυριακή (12/4/2020), έχοντας νοσηλευτεί για τρεις ημέρες στην εντατική μονάδα εξαιτίας των επίμονων συμπτωμάτων του κορωνοϊού
Αρνητικός στον κορωνοϊό βρέθηκε ο Βρετανός πρωθυπουργός, Boris Johnson, με βάση το τελευταίο τεστ, στο οποίο υπεβλήθη πριν πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο στο οποίο νοσηλευόταν.
Ο εκπρόσωπος της Downing Street επεσήμανε ότι ο Johnson  επικεντρώνεται πλέον στην ανάρρωσή του στην επίσημη πρωθυπουργική εξοχική κατοικία στο Τσέκερς και ότι «δε θα επιστρέψει άμεσα στη δουλειά».
Σημείωσε ότι η επιστροφή του θα καθοριστεί από τις συμβουλές των γιατρών και ότι στο Τσέκερς δε λαμβάνει τον κόκκινο χαρτοφύλακα με τα κυβερνητικά έγγραφα αρμοδιότητας του πρωθυπουργού.
Ο Βρετανός πρωθυπουργός έλαβε εξιτήριο την Κυριακή (12/4/2020), έχοντας νοσηλευτεί για τρεις ημέρες στην εντατική μονάδα εξαιτίας των επίμονων συμπτωμάτων του κορωνοϊού.
Μέσα από το νοσοκομείο ο Johnson ευχαρίστησε γιατρούς και νοσηλευτές, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι τους χρωστάει τη ζωή του.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης