Τελευταία Νέα
Διεθνή

Βελτιώθηκε η υγεία του Boris Johnson, είναι πλέον σε θέση να περπατήσει

Βελτιώθηκε η υγεία του Boris Johnson, είναι πλέον σε θέση να περπατήσει
«Ο πρωθυπουργός Boris Johnson μπορεί να κάνει μικρούς περιπάτους με μικρά διαλείμματα ξεκούρασης» ανέφερε ο Βρετανός κυβερνητικός εκπρόσωπος
Βελτίωση σημειώνει η κατάσταση της υγείας τους πρωθυπουργού του Ηνωμένου Βασιλείου, Boris Johnson, ο οποίος είναι, πλέον, σε θέση να κάνει μικρούς περιπάτους στους διαδρόμους του νοσοκομείου όπου νοσηλεύεται, αφού νόσησε από κορωνοϊό.
Όπως ανέφερε ο εκπρόσωπος Τύπου της Downing Street, «ο πρωθυπουργός μπορεί να κάνει μικρούς περιπάτους με μικρά διαλείμματα ξεκούρασης.
Παράλληλα συνεχίζει να λαμβάνει θεραπευτική αγωγή.
Έχει μιλήσει με τους θεράποντες ιατρούς και ευχαρίστησε όλα τα μέλη του νοσηλευτικού προσωπικού που τον βοήθησαν σε αυτή τη δύσκολη περιπέτεια υγείας που αντιμετώπισε».
Ο Boris Johnson εισήχθη για πρώτη φορά στο νοσοκομείο την Κυριακή 29 Μαρτίου για να υποβληθεί σε κάποια διαγνωστικά τεστ και εξετάσεις, ενώ η Downing Street επέμενε ότι εισήχθη προληπτικά.
Κατόπιν επιβεβαιώθηκε πως ο κορωνοϊός τον είχε μολύνει.
Ο Βρετανός πρωθυπουργός είχε όλα τα συμπτώματα ενός επιβεβαιωμένου κρούσματος.
Παρουσίαζε πυρετό, βήχα και καταρροή.
Στη συνέχεια, αφού παρέμεινε σε απομόνωση, τα συμπτώματα χειροτέρεψαν, με αποτέλεσμα να εισαχθεί εκ νέου στο νοσοκομείο και να νοσηλευθεί σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, από την οποία βγήκε την Πέμπτη 9 Απριλίου 2020.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης