Τελευταία Νέα
Διεθνή

Κορωνοϊός: Καμία πτήση της American Airlines προς Μιλάνο – Τις πτήσεις προς Ιταλία, Ιράκ και Ν. Κορέα αναστέλλει η Τουρκία

Κορωνοϊός: Καμία πτήση της American Airlines προς Μιλάνο – Τις πτήσεις προς Ιταλία, Ιράκ και Ν. Κορέα αναστέλλει η Τουρκία
Η American Airlines ανακοίνωσε ότι αναστέλλει τις πτήσεις της προς και από το Μιλάνο τουλάχιστον μέχρι τις 24/4
Tουλάχιστον μέχρι την 24η Απριλίου αναστέλλει η American Airlines όλες τις πτήσεις της προς και από το Μιλάνο.
Όπως ανακοίνωσε αργά το βράδυ του Σαββάτου 29/2(το πρωί Κυριακής 1/3 ώρα Ελλάδας),  αναστέλλει προς το παρόν όλες τις πτήσεις της προς και από το Μιλάνο, κίνηση που γίνεται μερικές ώρες μετά τη νέα ταξιδιωτική οδηγία του Στέιτ Ντιπάρτμεντ για περιοχές της Ιταλίας όπου καταγράφονται κρούσματα της επιδημίας του νέου κορωνοϊού.
Η American Airlines ανακοίνωσε ότι αναστέλλει τις πτήσεις της προς και από το Μιλάνο από το αεροδρόμιο JFK της Νέας Υόρκης και από το Μαϊάμι τουλάχιστον έως την 24η Απριλίου, επικαλούμενη τη μείωση της ζήτησης.
Σημειώνεται ότι το Σάββατο 29/2, η κυβέρνηση Trump εξέδωσε νεότερη ταξιδιωτική οδηγία, στο "Επίπεδο 4 — Μην ταξιδεύετε" για τη Λομβαρδία και το Βένετο στην Ιταλία, "λόγω του επιπέδου μετάδοσης μεταξύ μελών της κοινότητας και την επιβολή των διαδικασιών καραντίνας σε τοπικό επίπεδο".

Τουρκία: Αναστολή των πτήσεων από και προς την Ιταλία, το Ιράκ και τη Νότια Κορέα

Τις απαγορεύσεις πτήσεων εξαιτίας του κορωνοϊού επέκτεινε η Τουρκία,  αναστέλλοντας τα δρομολόγια από και προς την Ιταλία, το Ιράκ και τη Νότια Κορέα, όπως δήλωσε ο υπουργός Υγείας Fakhreddin Koca.
Ήδη, οι τουρκικές αερογραμμές έχουν ήδη σταματήσει τις πτήσεις προς την Κίνα και το Ιράν.
 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης