Τελευταία Νέα
Διεθνή

Αεροπορικές εταρείες αναστέλλουν πτήσεις τους από και προς την Κίνα λόγω κοροναϊού

Αεροπορικές εταρείες αναστέλλουν πτήσεις τους από και προς την Κίνα λόγω κοροναϊού
Η Turkmenistan Airlines, η Vietnam Airlines και η εταιρία χαμηλού κόστους Vietjet ανέστειλαν τις πτήσεις τους
Η Turkmenistan Airlines, ο εθνικός αερομεταφορέας του Τουρκμενιστάν στην Κεντρική Ασίας, ανέστειλε τις πτήσεις προς και από το Πεκίνο προκειμένου να αποτρέψει την εξάπλωση του κοροναιού στη χώρα.
Η ανακοίνωση που εξέδωσε η εταιρία, μετά από εντολή της κυβέρνησης, είναι μια ακόμη στη μακρά λίστα των χωρών που έχουν αναστείλει τις ταξιδιωτικές συνδέσεις με την Κίνα.
Οι Ουζμπέκοι πολίτες που επιθυμούν να επιστρέψουν, εκτός από την Ουχάν, θα επαναπατριστούν με πτήσεις τσάρτερ, ανέφερε η εταρεία.
Παρόμοια απαγόρευση ανακοίνωσε και η Vietnam Airlines για τις πτήσεις της προς την Κίνα, το Χονγκ Κονγκ και την Ταϊβάν από σήμερα, Σάββατο (1/2).
Η αεροπορική εταιρία είχε ανακοινώσει αργά χθες ότι επρόκειτο να αναστείλει τις πτήσεις της από την ερχόμενη Πέμπτη και ότι οι πτήσεις από την πόλη Χο Τσι Μινχ στο Χονγκ Κονγκ θα μειώνονταν σε επτά από 10 την εβδομάδα.
"Λαμβάνοντας υπόψη πόσο εκτεταμένος είναι ο ιός και ακολουθώντας την εντολή της κυβέρνησης, όλες οι πτήσεις προς την Κίνα θα ανασταλούν από σήμερα", ανέφερε η εταιρία στην πιο πρόσφατη ανακοίνωση που εξέδωσε.
Η αεροπορική εταιρία χαμηλού κόστους Vietjet είχε ανακοινώσει από την πλευρά της χθες την αναστολή όλων των πτήσεων προς και από την Κίνα από σήμερα, 1η Φεβρουαρίου.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης