Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ο αδελφός του Pablo Escobar κατασκεύασε το πρώτο αναδιπλούμενο smartphone

tags :
Ο αδελφός του Pablo Escobar κατασκεύασε το πρώτο αναδιπλούμενο smartphone
Ο Roberto Escobar φιλοδοξεί να γίνει ο κυριότερος ανταγωνιστής της Samsung
Ο αδερφός του Kολομβιανού βαρόνου της κοκαΐνης Pablo Escobar, Roberto Escobar, κυκλοφόρησε ένα αναδιπλούμενο smartphone μέσω της εταιρείας επενδύσεων Escobar, η οποία επιδιώκει να ανταγωνιστεί το Samsung Galaxy Fold 2.
Ο διευθύνων σύμβουλος της Escobar, Olof Gustafsson, δήλωσε στο CNN ότι το Escobar Fold 1 είναι κατασκευασμένο από ένα ειδικό πλαστικό που «το καθιστά σχεδόν άθραυστο».
Το αναδιπλούμενο smartphone χρησιμοποιεί το λειτουργικό σύστημα Android της Google, το οποίο έρχεται σε μοντέλα 128 GB και 512 GB.
Η Escobar διανέμει την έκδοση 128 GB για 349 δολάρια και 512 GB για  499.

https://www.zerohedge.com/s3/files/inline-images/fold%201%20specs.png?itok=Q-jJM6fM
 
«Το τηλέφωνό μας έχει περάσει από αυστηρούς ελέγχους,» είπε ο Gustafsson
«Ο μόνος αληθινός τρόπος για να σπάσει το τηλέφωνό μας είναι να το κάψει κανείς, κάτι που θα φανταζόμουν ότι ένας μέσος χρήστης δεν θα το έκανε ποτέ», πρόσθεσε.
Κυρίως τυφλός αλλά και κωφός από μια επιστολή - βόμβα που εξερράγη στο πρόσωπό του στη φυλακή στις αρχές της δεκαετίας του 1990, ο Roberto έχει φιλοδοξίες να κυριαρχήσει στον  χώρο των αναδιπλούμενων smartphone και να ανταγωνιστεί με γίγαντες όπως η Samsung.
«Θέλουμε να νικήσουμε στον ανταγωνισμό"», δήλωσε ο Gustafsson στο CNN.
«Διαπιστώσαμε πολύ γρήγορα ότι εάν φτιάξουμε ένα καλό τηλέφωνο σε λογική τιμή, μπορούμε να πουλήσουμε πολλά. Και αυτό συμβαίνει τώρα», συνέχισε.
Ο Roberto θέλει να είναι ένας άμεσος ανταγωνιστής για το Samsung Galaxy Fold 2, το οποίο αναμένεται να ξεκινήσει το πρώτο τετράμηνο του 2020 και στην τιμή των 1.000 δολαρίων.
Η ιστοσελίδα της Escobar προωθεί το smartphone «ως απάντηση στις προσευχές σας, συμπεριλαμβανομένης μιας τιμής» που το καθιστά προσιτό πτυσσόμενο smartphone.
 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης