Τελευταία Νέα
Διεθνή

Johnson: Δώρο Χριστουγέννων το Brexit - Φοροαπαλλαγές 23 δισεκ. λιρών

Johnson:  Δώρο Χριστουγέννων το Brexit - Φοροαπαλλαγές 23 δισεκ. λιρών
«Υλοποιούμε το Brexit και θα δούμε ένα μεγάλο κύμα επενδύσεων σε αυτή τη χώρα», δήλωσε ο Johnson
Φορολογικές περικοπές ύψους 23,5 δισεκατομμυρίων λιρών και απρόσκοπτη υλοποίηση του Brexit περιλαμβάνει το οικονομικό μανιφέστο των Συντηρητικών ενόψει των εκλογών της 12ης Δεκεμβρίου, το οποίο παρουσίασε ο Βρετανός πρωθυπουργός BorisJohnson την Κυριακή (24/11/2019).
Το Συντηρητικό Κόμμα του Johnson δήλωσε ότι ο αντίκτυπος των φορολογικών και των σχετικών δαπανών του στον τρέχοντα προϋπολογισμό της κυβέρνησης θα είναι σχεδόν μηδενικός στην περίοδο μεταξύ 2020 και 2024.Το πιο «ακριβό» μέτρο μείωσης φόρων ήταν το πάγωμα του κατώτερου ορίου για τις εισφορές κοινωνικής ασφάλισης - η οποία ανακοινώθηκε από την Johnson την περασμένη εβδομάδα - ενώ το μερίδιο του λέοντος στις πρόσθετες δαπάνες είναι οι υπηρεσίες Υγείας.
Ο Johnson υποσχέθηκε να υλοποιήσει το Brexitκαι να φέρει τη συμφωνία Εξόδου πριν από τα Χριστούγεννα στο Κοινοβούλιο, χωρίς καμία άλλη καθυστέρηση.
Μάλιστα χαρακτήρισε την αποχώρηση από την ΕΕ ως «χριστουγεννιάτικο δώρο».
«Υλοποιούμε το Brexit και θα δούμε ένα μεγάλο κύμα επενδύσεων σε αυτή τη χώρα», δήλωσε ο Johnson, ξεκινώντας το μανιφέστο του σε ένα συνεδριακό κέντρο στο Telford, στην κεντρική Αγγλία.
Ο Βρετανός πρωθυπουργός επανέλαβε επίσης τη δέσμευσή του για πάγωμα του φόρου εισοδήματος και του φόρου επί των πωλήσεων.
 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης