Τελευταία Νέα
Διεθνή

Λιγότερες εποχικές προσλήψεις θα κάνει η Gap για την περίοδο των Χριστουγέννων

tags :
Λιγότερες εποχικές προσλήψεις θα κάνει η Gap για την περίοδο των Χριστουγέννων
Η Gap θα προσλάβει λιγότερους εργαζόμενους σε σχέση με το 2018 για την περίοδο των διακοπών των Χριστουγέννων
Η γνωστή εταιρεία ρούχων Gap, ανακοίνωσε ότι σχεδιάζει να προσλάβει περισσότερους από 30.000 εποχικούς εργαζόμενους για την περίοδο των Χριστουγέννων, λιγότερους όμως από τον στόχο που είχε θέσει η επιχείρηση.
Η περίοδος των διακοπών των Χριστουγέννων είναι και η πιο πολυσύχναστη για την λιανική πώληση, καθώς φέρνει και το μεγαλύτερο μέρος των πωλήσεων.
Εκπρόσωπος της Gap δήλωσε ότι οι προσλήψεις θα είναι λιγότερες φέτος, με σκοπό οι εργαζόμενοι να έχουν την ευκαιρία να εργάζονται περισσότερες ώρες.
Τα σχέδια για προσλήψεις συχνά υποδεικνύουν και τις προσδοκίες των λιανοπωλητών και έρχονται σε αντίθεση με το περιβάλλον που έχει διαμορφωθεί με τον παρατεταμένο εμπορικό πόλεμο μεταξύ ΗΠΑ και Κίνας.
Η εταιρεία Target της Big-Box δήλωσε νωρίτερα αυτό το μήνα ότι σχεδίαζε να προσλάβει περισσότερους από 130.000 υπαλλήλους καταστημάτων για την περίοδο των διακοπών, δηλαδή περίπου 8% αύξηση από πέρυσι, αλλά πολύ χαμηλότερο από την αύξηση κατά 20% το 2018 ένα το 43% το 2017.
Η Gap δήλωσε τ θα διοργανώσει μία εκδήλωση στις 5 Οκτωβρίου σε όλα τα καταστήματά της και θα επιλέξει τα κέντρα διανομής και πελατών σε όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες και τον Καναδά για να προσλάβει μέχρι 5.000 συνεργαζόμενους συνεργάτες στο πλαίσιο του σχεδίου πρόσληψης την περίοδο των διακοπών.
Η μετοχή της εταιρείας αυτήν την στιγμή (21:30) διαπραγματεύεται στα 16,97 δολάρια, σημειώνοντας υποχώρηση 1,57%.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης