Τελευταία Νέα
Διεθνή

Corbyn: Πρέπει να ξεφορτωθούμε αυτήν την κλίκα λαϊκιστών

tags :
Corbyn: Πρέπει να ξεφορτωθούμε αυτήν την κλίκα λαϊκιστών
"Ψεύτικος" και "κλικαδόρος λαϊκιστής" ο Johnson για τον Jeremy Corbyn
Ο Jeremy Corbyn επιτέθηκε για άλλη μία φορά στον πρωθυπουργό Boris Johnson, δηλώνοντας πως η χώρα, με την προκήρυξη εκλογών, έχει την ευκαιρία να απαλλαγεί από τον Boris Johnson, αυτόν τον "ψεύτικο κλικαδόρο λαϊκιστή".
Ουσιαστικά ο Corbyn επανέλαβε την πάγια θέση του, να αποτρέψει πάση θυσία ένα no-deal Brexit.
Οι Εργατικοί θα ακολουθήσουν όλες τις νόμιμες οδούς για να αποτρέψουν μία έξοδο χωρίς συμφωνία από την Ευρωπαϊκή Ένωση, η οποία θα αποδειχθεί καταστροφική τόσο για την Βρετανία όσο και για την Ε.Ε.
Σε μία πάρα πολύ κρίσιμη εβδομάδα για το μέλλον του Brexit, ο Corbyn αρνήθηκε ότι είχε υποστηρίξει κοινοβουλευτικές κινήσεις για να πιέσει για εκλογές.
"Θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας στις επόμενες εβδομάδες για να αποτρέψουμε ένα άτακτο Brexit. Θέλουμε εκλογές ούτως ώστε οι πολίτες της χώρας να αποφασίσουν για το μέλλον τους. Οι πολίτες δεν θέλουν έναν ψεύτικο λαϊκιστή να τους κυβερνά", τόνισε ο Corbyn σε κύκλους των Εργατικών. Μάλιστα άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο πρότασης μομφής.
Με το μέλλον της Βρετανίας να είναι πιο ασαφές από ποτέ, τόσο οι Συντηρητικοί όσο και οι Εργατικοί, προσπαθούν να είναι έτοιμοι μπροστά σε ενδεχόμενο εκλογών.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης