Τελευταία Νέα
Διεθνή

Thomas Cook: Σε συζητήσεις με τη Fosun για «ένεση» 750 εκατ. στερλινών - «Βουτιά» -46% για τη μετοχή

tags :
Thomas Cook: Σε συζητήσεις με τη Fosun για «ένεση» 750 εκατ. στερλινών - «Βουτιά» -46% για τη μετοχή
Σε προχωρημένες συζητήσεις με τη Fosun Tourism Group, για μια κεφαλαιακή επένδυση 750 εκατ. στερλινών, βρίσκεται η Thomas Cook
Σε προχωρημένες συζητήσεις με τον μεγαλύτερο μέτοχό της, την κινεζική Fosun Tourism Group, για μια κεφαλαιακή επένδυση 750 εκατ. στερλινών, βρίσκεται η Thomas Cook, με τη μετοχή της βρετανικής εταιρείας να αντιδρά με «βουτιά» 46%.
Με την ολοκλήρωση της συμφωνίας, ο Οργανισμός Διακοπών της Thomas Cook θα βρίσκεται υπό την πλειοψηφική ιδιοκτησία της Fosun Tourism, ιδιοκτήτριας του Club Med, ενώ η αεροπορική εταιρεία θα παραμείνει υπό την ιδιοκτησία της Thomas Cook Group plc.
Οι τράπεζες της Thomas Cook και οι κάτοχοι του χρέους της θα κατέχουν το υπόλοιπο τμήμα του Οργανισμού Διακοπών και της Αεροπορικής.
Ο Οργανισμός Διακοπών και η Αεροπορική Εταιρεία θα συνεχίσουν να συνεργάζονται στενά, όπως και σήμερα.
Οι διακοπές και οι πτήσεις δεν επηρεάζονται και θα συνεχίσουν να ισχύουν και να λειτουργούν κανονικά.
Ο κ. Peter Fankhauser, επικεφαλής της Thomas Cook δήλωσε πως «όσοι ενδιαφέρονται για διακοπές μπορούν να έχουν πλήρη εμπιστοσύνη στο να ταξιδέψουν και να κλείσουν τις διακοπές τους με την Thomas Cook.
Η μόνη μετακίνηση, αυτό το καλοκαίρι, αφορά τους 11 εκατ. πελάτες μας που έχουν κλείσει τις διακοπές τους μαζί μας, αυτό το καλοκαίρι».


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης