Τελευταία Νέα
Διεθνή

Εκπρόσωπος May: Η Βρετανία ανησυχεί για τις εμπορικές εντάσεις ΗΠΑ - Κίνας

Εκπρόσωπος May: Η Βρετανία ανησυχεί για τις εμπορικές εντάσεις ΗΠΑ - Κίνας
Η Βρετανία ανησυχεί για τις κλιμακούμενες εμπορικές εντάσεις μεταξύ των ΗΠΑ και της Κίνας, δήλωσε η εκπρόσωπος της Theresa May
Η Βρετανία ανησυχεί για τις κλιμακούμενες εμπορικές εντάσεις μεταξύ των ΗΠΑ και της Κίνας και πιστεύει ότι κανείς δεν επωφελείται από έναν εμπορικό πόλεμο, δήλωσε σήμερα (10/5/2019) η εκπρόσωπος της Βρετανίδας πρωθυπουργού, Theresa May.
«Λέμε εδώ και αρκετό καιρό ότι ανησυχούμε γι’ αυτό και ότι είμαστε σαφείς ότι κανείς δεν επωφελείται από εμπορικούς πολέμους», ανέφερε η εκπρόσωπος.
«Οι συζητήσεις μεταξύ των δύο βρίσκονται σε εξέλιξη και ελπίζουμε ότι θα βρουν μια λύση για να αποφευχθεί μια περαιτέρω κλιμάκωση», πρόσθεσε η εκπρόσωπος.
Αναφορικά με το Brexit, η εκπρόσωπος δήλωσε πως η Βρετανίδα πρωθυπουργός θα μιλήσει τις επόμενες μέρες με το κόμμα Sinn Fein της Βόρειας Ιρλανδίας, σχετικά με τις προσπάθειες για την αποκατάσταση της αποκεντρωμένης κυβέρνησης της περιοχής.
Οι εκπρόσωποι του ιρλανδικού εθνικιστικού κόμματος Sinn Fein και του Δημοκρατικού Ενωτικού Κόμματος της Β. Ιρλανδίας, που τάσσεται υπέρ του Brexit, πραγματοποιούν συνομιλίες αυτή την εβδομάδα, στην πρώτη τους προσπάθεια μετά από περισσότερο από έναν χρόνο, με στόχο να αποκαταστήσουν την κυβέρνηση στην περιοχή, όπου παραμένει κενή από τις αρχές του 2017.

www.bankingnews.gr


Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης