Τελευταία Νέα
Διεθνή

May: Μπορώ να φέρω εις πέρας το Brexit, εάν η Βουλή στηρίξει τη συμφωνία μου αυτή την εβδομάδα

May: Μπορώ να φέρω εις πέρας το Brexit, εάν η Βουλή στηρίξει τη συμφωνία μου αυτή την εβδομάδα
Θα μπορούσε να εκπληρώσει τη δέσμευσή της να απομακρύνει τη Βρετανία από την ΕΕ, εάν οι βουλευτές στηρίξουν τη συμφωνία της αυτή την εβδομάδα, δήλωσε η Theresa May
Θα μπορούσε να εκπληρώσει τη δέσμευσή της να απομακρύνει τη Βρετανία από την Ευρωπαϊκή Ένωση, εάν οι βουλευτές στηρίξουν τη συμφωνία της αυτή την εβδομάδα, δήλωσε σήμερα (27/3/2019) η Βρετανίδα πρωθυπουργός, Theresa May.
Η κυβέρνηση έχει πει ότι θα θέσει για τρίτη φορά τη συμφωνία με την ΕΕ προς ψήφιση στο βρετανικό κοινοβούλιο, μόνο εάν πιστεύει ότι θα είναι επιτυχής.
Υπενθυμίζεται ότι η ΕΕ συμφώνησε να καθυστερήσει το Brexit μέχρι τις 22 Μαΐου, εάν η βρετανική βουλή εγκρίνει τη συμφωνία αυτή την εβδομάδα.
«Μπορούμε να εγγυηθούμε ότι θα φέρουμε εις πέρας το Brexit εάν, αυτή την εβδομάδα, εσείς και άλλοι σε αυτή τη Βουλή υποστηρίξουν τη συμφωνία», δήλωσε η May απευθυνόμενη σε έναν βουλευτή, ο οποίος αμφισβήτησε την καθυστέρηση του Brexit.
Μιλώντας στο κοινοβούλιο, η Βρετανίδα πρωθυπουργός πρόσθεσε ότι άλλες επιλογές θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε καθυστέρηση και αβεβαιότητα και δεν θα μπορούσαν ποτέ να βοηθήσουν στην υλοποίηση του Brexit.

www.bankingnews.gr


Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης