Τελευταία Νέα
Διεθνή

Rudd (Βρετανία): Η Theresa May δεν πρέπει να παραιτηθεί - Προσπαθεί να δώσει τέλος σε αυτό το χάος που έχει δημιουργηθεί

Rudd (Βρετανία): Η Theresa May δεν πρέπει να παραιτηθεί - Προσπαθεί να δώσει τέλος σε αυτό το χάος που έχει δημιουργηθεί
Η υπουργός Εργασίας της Μεγάλης Βρετανίας θεωρεί ότι η πρωθυπουργός Theresa May «κάνει το σωστό»
Έκκληση προς την πρωθυπουργό Theresa May να μην παραιτηθεί από τη θέση της απηύθυνε σήμερα (25/3) η υπουργός Εργασίας της Μεγάλης Βρετανίας, Amber Rudd, μέσω δηλώσεων που πραγματοποίησε στο Sky News.
Ειδικότερα, η υπουργός Εργασίας της χώρας, εξέφρασε την πεποίθησή της ότι η Βρετανίδα πρωθυπουργός κάνει «καλή δουλειά» όσον αφορά το Brexit, και ως εκ τούτου δεν πρέπει να εγκαταλείψει τη θέση της.
«Νομίζω ότι η πρωθυπουργός κάνει το σωστό», επεσήμανε η κα Rudd, προσθέτοντας ότι η πρωθυπουργός της χώρας «σκέφεται το εθνικό συμφέρον, τη χώρα και προσπαθεί να δώσει τέλος σε αυτό το χάος με το να περάσει αυτή τη συμφωνία».
Η ίδια δήλωσε ότι θα ψηφίσει υπέρ της συμφωνίας αποχώρησης από την Ευρωπαϊκή Ένωση, ενά υπάρξει μία τρίτη ουσιαστική ψηφροφορία αυτή την εβδομάδα, προσθέτοντας ότι «η υπάρχουσα συμφωνία θα ήταν ο καλύτερος τρόπος για να τερματιστεί αυτό το χάος».
Παράλληλα, η υπουργός Εργασίας της Βρετανίας, ζήτησε επίσης από τους βουλευτές του Συντηριτικού Κόμματος οι οποίοι στηρίζουν το Brexit, να ταχθούν υπέρη της συμφωνίας της Theresa May.
Σημειώνετια ότι νωρίτερα, δημοσίευμα της Sun ανέφερε ότι ορισμένοι βουλευτές της κυβέρνησης θα ψηφίσουν υπέρ της συμφωνίας για το Brexit μόνο εάν η πρωθυπουργός May υποσχθεί να παραιτηθεί.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης