Τελευταία Νέα
Διεθνή

«Ράλι» 9% στη μετοχή της Netflix – Στα 117 δισ. δολ. η χρηματιστηριακή αξία

«Ράλι» 9% στη μετοχή της Netflix – Στα 117 δισ. δολ. η χρηματιστηριακή αξία
«Ράλι» στη μετοχή της Netflix
Σημαντική άνοδο καταγράφει σήμερα (4/1) μετά από καιρό η μετοχή της Netflix, απόρροια του «ράλι» στις χρηματιστηριακές αγορές της Νέας Υόρκης και της σύστασης «buy» από πλευράς Goldman Sachs.
Βέβαια, αφού αναφέρει πως η υποχώρηση της μετοχής από τον περασμένο Ιούλιο αποτελεί ευκαιρία για το επενδυτικό κοινό, η αμερικανική τράπεζα υπογραμμίζει πως οι υψηλές αποδόσεις στα (junk, εκτός επενδυτικής κλίμακας) ομόλογα της Netflix θα συνεχιστούν τα επόμενα τρία χρόνια, εν μέσω πιέσεων στη ρευστότητα.
Την ίδια στιγμή, η Imperial Capital «εκτόξευσε» στα 459 δολάρια την τιμή-στόχο για το 2019, επιβεβαιώνοντας τη σύσταση «outperform».
Στις 19:25, η μετοχή της Netflix, η οποία χαρακτηρίζεται γενικότερα από πολύ υψηλή μεταβλητότητα, ενισχύεται κατά 9% στη Wall Street, στα 295,3 δολάρια με κεφαλαιοποίηση ύψους 116,7 δισεκ. δολαρίων.
Το ιστορικό υψηλό του περασμένου Ιουλίου, ανέρχεται σε 491 δολάρια, επισημαίνεται.

Image

Ραγδαία αύξηση των κερδών

Υπερδιπλάσια καθαρά κέρδη, σε ετήσια σύγκριση, παρουσίασε η Netflix για το τρίτο τρίμηνο του 2018, με την επίδοση να φθάνει τα 402,8 εκατ. δολάρια, έναντι 129,6 εκατ. το αντίστοιχο χρονικό διάστημα του περασμένου έτους.
Τα έσοδα για την ίδια χρονική περίοδο ανήλθαν σε 4 δισεκ. δολάρια, έναντι 2,99 δισεκ. ένα χρόνο νωρίτερα.
Οι επιδόσεις ξεπέρασαν εύκολα τις εκτιμήσεις των αναλυτών.
Επίσης, η πολύ δημοφιλής εταιρεία πρόσθεσε 6,96 εκατομμύρια συνδρομητές (5,87 εκατομμύρια εκτός Ηνωμένων Πολιτειών) την περίοδο Ιουλίου-Σεπτεμβρίου 2018.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης