Τελευταία Νέα
Διεθνή

Αντιστροφή του κλίματος ή κερδοσκοπία; - «Ράλι» για 4η συνεχόμενη ημέρα στα κρυπτονομίσματα

Αντιστροφή του κλίματος ή κερδοσκοπία; - «Ράλι» για 4η συνεχόμενη ημέρα στα κρυπτονομίσματα
«Ράλι» στα κρυπτονομίσματα
Ανοδικά κινούνται για τέταρτη συνεχόμενη ημέρα οι τιμές των επικρατέστερων ψηφιακών νομισμάτων, μετά από δύο επίπονους μήνες για τον κλάδο.
Βέβαια, η αντιστροφή του κλίματος ενδέχεται να οφείλεται σε νέα κερδοσκοπία από πλευράς επενδυτών, καθώς η μεταβλητότητα έχει αυξηθεί αισθητά τις τελευταίες εβδομάδες, έπειτα από μία περίοδο ασυνήθιστης «ηρεμίας» την περίοδο Μαρτίου-Σεπτεμβρίου 2018.
Το Bitcoin -στην πλατφόρμα CoinMarketCap- ξεπέρασε τα 4.000 δολάρια ανά μονάδα, με κεφαλαιοποίηση άνω των 70 δισεκ. δολαρίων, όταν η συνολική αξία του κλάδου ανέρχεται σε 133 δισεκ. δολάρια -έναντι 900+ δισεκ. ένα χρόνο νωρίτερα.
Αξίζει να σημειωθεί πως ο όγκος συναλλαγών ξεπερνά τα 20 δισεκ. δολάρια, για δεύτερο συνεχόμενο 24ωρο.
Μετά το χθεσινό «ράλι» του 40%, το Bitcoin Cash -στο οποίο αποδίδεται εν μέρει η κατάρρευση των περασμένων μηνών- καταγράφει άνοδο περίπου 30% και καθιερώνεται στην τέταρτη θέση του πίνακα κεφαλαιοποίησης.
Περιέργως, το XRP (Ripple) δεν παρουσιάζει διακυμάνσεις, ενώ άνοδο άνω του 9% και 16% παρατηρείται στα Ethereum και Bitcoin SV, αντίστοιχα.
Ένα ακόμη περίεργο αποτελεί το γεγονός ότι το «καταφύγιο» Tether παρουσιάζει για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα διακύμανση άνω του 1%.
Αναλυτικά οι τιμές, στις 20:00:

Image
Image
Image
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης