Τελευταία Νέα
Διεθνή

ΝΔ: Ο Τσίπρας προσφέρει προεκλογικές κορδέλες και γλειφιτζούρια, σαπίζοντας ακόμη και το ηθικό πλεονέκτημα της Αριστεράς

ΝΔ: Ο Τσίπρας προσφέρει προεκλογικές κορδέλες και γλειφιτζούρια, σαπίζοντας ακόμη και το ηθικό πλεονέκτημα της Αριστεράς
Τι αναφέρει η ΝΔ με αφορμή τη συνέντευξη του Αλέκου Αλαβάνου
«Ο κ. Τσίπρας μέσα στην ατμόσφαιρα βούρκου που καλλιεργεί, προσφέρει προεκλογικές κορδέλες και γλειφιτζούρια, σαπίζοντας ακόμη και το ηθικό πλεονέκτημα της Αριστεράς”, αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΝΔ, με αφορμή τη σημερινή συνέντευξη  του πρώην προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέκου Αλαβάνου σε εφημερίδα.
Μάλιστα, η ΝΔ διερωτάται γιατί ο Α. Τσίπρας δεν έχει το θάρρος να απαντήσει σε όσα είπε για εκείνον σήμερα ο άνθρωπος που τον έχρισε αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέκος Αλαβάνος.
«Κατανοούμε τους λόγους που ο κ. Τσίπρας αποφεύγει να σχολιάσει τις ανακοινώσεις της Νέας Δημοκρατίας, αλλά γιατί άραγε δεν έχει το θάρρος να απαντήσει σε όσα είπε για εκείνον σήμερα ο άνθρωπος που τον έχρισε αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέκος Αλαβάνος;», αναφέρει χαρακτηριστικά η ΝΔ.
Σημειώνεται ότι ο πρώην πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ σε συνέντευξή του στο «Βήμα» κατηγορεί τους παλιούς του συντρόφους ότι προσφέρουν προεκλογικά «κορδέλες και γλειφιτζούρια» και καλεί τον Γιάνη Βαρουφάκη και τη Ζωή Κωνσταντοπούλου σε συμπόρευση.
Ο Α. Αλαβάνος δηλώνει ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ο πιο δηλητηριώδης αντίπαλος της Αριστεράς» , αλλά και πως «όσο ο ΣΥΡΙΖΑ αυτοδιαφημίζεται ως αριστερό κόμμα τόσο το πλεονέκτημα (της ηθικής υπεροχής), το οποίο το αναγνώριζαν και οι συντηρητικοί του αντίπαλοι, σαπίζει».
 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης