Τελευταία Νέα
Διεθνή

Trump: Ο Σαουδάραβας πρίγκιπας ενδέχεται να γνώριζε για τη δολοφονία Khashoggi

Trump: Ο Σαουδάραβας πρίγκιπας ενδέχεται να γνώριζε για τη δολοφονία Khashoggi
Ο Σαουδάραβας πρίγκιπας ενδέχεται να γνώριζε για τη δολοφονία Khashoggi, σύμφωνα με τον Αμερικανό Πρόεδρο
Ο πρίγκιπας Mohammed bin Salman ενδέχεται να γνώριζε για τη δολοφονία του δημοσιογράφου Jamal Khashoggi, υποστήριξε ο Αμερικανός Πρόεδρος Donald Trump.
Ειδικότερα, ανέφερε ότι «μπορούσε πολύ καλά να έχει γνώση για αυτό», ενώ την ίδια στιγμή υπογράμμισε ότι οι ΗΠΑ προτίθενται να παραμένουν «σταθερός εταίρος» της Σαουδικής Αραβίας έτσι ώστε να διασφαλίσει τα συμφέροντα της Ουάσινγκτον και των συμμάχων της.
Νωρίτερα, ο Ρεπουμπλικάνος Πρόεδρος είχε ισχυριστεί ότι ο πρίγκιπας της Σαουδικής Αραβίας είχε αναφέρει σε τηλεφωνική τους συνομιλία ότι το Ριάντ δεν έχει καμία σχέση με τη δολοφονία, καθώς και ότι δεν υπήρξε εντολή από τη βασιλική οικογένεια για να σκοτώσουν τον δημοσιογράφο.
Μέχρι στιγμής ο Λευκός Οίκος έχει προσπαθήσει να κρατήσει «εκτός κάδρου» τον bin Salman, σε μία προσπάθεια να μην θέσει σε κίνδυνο τις σχέσεις των ΗΠΑ με τη Σαουδική Αραβία.
Πριν από λίγες ημέρες, ο Donald Trump είχε εκφράσει την άρνησή του να ακούσει το ηχητικό ντοκουμέντο από τη δολοφονία του Σαουδάραβα δημοσιογράφου χαρακτηρίζοντας το περιεχόμενο της κασέτας ως «τρομακτικό».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης