Τελευταία Νέα
Διεθνή

Κομισιόν: Σύντομα θα υπάρξουν επίσημες ανακοινώσεις για το Brexit

Κομισιόν: Σύντομα θα υπάρξουν επίσημες ανακοινώσεις για το Brexit
Η Κομισιόν και ο Michel Barnier θα μπορούσαν να προβούν σε επίσημες ανακοινώσεις για τις διαπραγματεύσεις με τη Βρετανία ακόμη και σήμερα (14/11), δήλωσε ο εκπρόσωπος της Κομισιόν, Μαργαρίτης Σχοινάς
Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή και ο επικεφαλής διαπραγματευτής της ΕΕ για το Brexit, Michel Barnier, θα μπορούσαν να προβούν σε επίσημες ανακοινώσεις για τις διαπραγματεύσεις με τη Βρετανία ακόμη και σήμερα (14/11/2018), δήλωσε ο εκπρόσωπος της Κομισιόν, Μαργαρίτης Σχοινάς.
Ο κ. Σχοινάς αρνήθηκε, πάντως, να επιβεβαιώσει την επίτευξη συμφωνίας, επικαλούμενος ότι βρίσκονται σε εξέλιξη διαδικασίες σε Λονδίνο και Βρυξέλλες, καθώς συνέρχεται σήμερα το μεσημέρι το βρετανικό υπουργικό συμβούλιο υπό την πρωθυπουργό, Theresa May, και ενημερώνονται τα 27 κράτη μέλη από την Επιτροπή.
Ο κ. Σχοινάς υπογράμμισε ότι δεν θα προβεί σε σχόλια για τα διάφορα δημοσιεύματα του τελευταίου 24ώρου, σημειώνοντας ότι θα υπάρξουν επίσημες ανακοινώσεις «σήμερα ή τις επόμενες μέρες».
«Οι διαπραγματευτές της ΕΕ και του Ηνωμένου Βασιλείου εργάστηκαν εντατικά τις προηγούμενες ημέρες για την οριστικοποίηση των στοιχείων της συμφωνίας αποχώρησης και το σχέδιο της πολιτικής δήλωσης για τη μέλλουσα σχέση», ανέφερε ο κ. Σχοινάς, προσθέτοντας ότι ο Barnier ενημέρωσε τους επιτρόπους χθες στο Στρασβούργο.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης