Τελευταία Νέα
Διεθνή

Barnier: Χρειαζόμαστε πολύ περισσότερο χρόνο για να πετύχουμε μια συμφωνία για το Brexit

Barnier: Χρειαζόμαστε πολύ περισσότερο χρόνο για να πετύχουμε μια συμφωνία για το Brexit
Χρειάζεται πολύ περισσότερος χρόνος για να εξασφαλίσουμε μια συμφωνία για την έξοδο της Βρετανίας από την ΕΕ, δήλωσε ο Michel Barnier, προσερχόμενος στη Σύνοδο Κορυφής
Χρειάζεται πολύ περισσότερος χρόνος για να εξασφαλίσουμε μια συμφωνία για την έξοδο της Βρετανίας από την ΕΕ, δήλωσε σήμερα (17/10/2018) ο επικεφαλής διαπραγματευτής της ΕΕ, Michel Barnier, επισημαίνοντας, ωστόσο, ότι οι δύο πλευρές θα συνεχίσουν να εργάζονται τις επόμενες εβδομάδες με ψυχραιμία και υπομονή.
«Εργαστήκαμε σκληρά τις τελευταίες εβδομάδες, μέρες και νύχτες προκειμένου να επιτύχουμε μια συνολική συμφωνία για την αποχώρηση και την κοινή πολιτική δήλωση, αλλά δεν βρισκόμαστε ακόμα εκεί», δήλωσε ο Barnier, προσερχόμενος στη Σύνοδο Κορυφής της ΕΕ στις Βρυξέλλες.
Όπως υπογράμμισε, το «Brexit πρέπει να γίνει με ομαλό τρόπο για όλους και για όλα τα ζητήματα, συμπεριλαμβανομένου του νησιού της Ιρλανδίας».
«Χρειαζόμαστε περισσότερο χρόνο, πολύ περισσότερο.
Συνεχίζουμε να εργαζόμαστε τις επόμενες εβδομάδες με ψυχραιμία και υπομονή», κατέληξε ο επικεφαλής διαπραγματευτής της ΕΕ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης