Τελευταία Νέα
Διεθνή

Merkel: Θέλουμε μια στενή σχέση με τη Βρετανία μετά το Brexit - Πρέπει να προετοιμαστούμε για όλα τα ενδεχόμενα

Merkel: Θέλουμε μια στενή σχέση με τη Βρετανία μετά το Brexit - Πρέπει να προετοιμαστούμε για όλα τα ενδεχόμενα
Η Angela Merkel δήλωσε ότι επιθυμεί μια στενή σχέση με τη Βρετανία μετά την αποχώρησή της από την Ευρωπαϊκή Ένωση, ειδικά σε θέματα ασφάλειας
Την ικανοποίησή της για την πρόοδο που σημειώνουν οι διαπραγματεύσεις για το Brexit, εξέφρασε σήμερα (10/10/2018) η καγκελάριος της Γερμανίας, Angela Merkel, ενώ δήλωσε ότι επιθυμεί μια στενή σχέση με τη Βρετανία μετά την αποχώρησή της από την Ευρωπαϊκή Ένωση, ειδικά σε θέματα ασφάλειας.
«Ελπίζω ότι θα υπάρξει πρόοδος, προφανώς υπάρχει πρόοδος, αλλά μερικές φορές ο διάβολος βρίσκεται στη λεπτομέρεια -οπότε όλα θα τελειώσουν μόνο όταν τελειώσουν», δήλωσε η Merkel σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε μετά από συνάντηση που είχε με τον πρωθυπουργό της Ολλανδίας, Mark Rutte.
Όπως τόνισε η γερμανίδα καγκελάριος, πρέπει να υπάρξει προετοιμασία τόσο για ένα αρμονικό αποτέλεσμα για το Brexit όσο και για ένα μη αρμονικό.
Από την πλευρά του, ο γερμανός υπουργός Οικονομικών, Olaf Scholz, εξέφρασε, σε συνέντευξή του στη «Handelsblatt», την ελπίδα ότι θα υπάρξει συμφωνία για ένα τακτικό Brexit.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης