Τελευταία Νέα
Διεθνή

Salvini: Οι αγορές θα αποδεχθούν τον προϋπολογισμό της Ιταλίας - Δεν κινδυνεύει η θέση του Tria στο ΥΠΟΙΚ

Salvini:  Οι αγορές θα αποδεχθούν τον προϋπολογισμό της Ιταλίας - Δεν κινδυνεύει η θέση του Tria στο ΥΠΟΙΚ
Ο Salvini εμφανίστηκε βέβαιος ότι οι αγορές τελικά θα αποδεχθούν τον σχεδιασμό της κυβέρνησης, την ώρα που η απόδοση του 10ετούς ομολόγου έχει εκτοξευθεί στο 3,15%
(upd) Οι αγορές θα αποδεχθούν τον προϋπολογισμό της Ιταλίας για το 2019 δήλωσε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, υπουργός Εσωτερικών και επικεφαλής της Λέγκας του Βορρά, Matteo Salvini.
Ο Salvini εμφανίστηκε βέβαιος ότι οι αγορές τελικά θα αποδεχθούν τον σχεδιασμό της κυβέρνησης, την ώρα που η απόδοση του 10ετούς ομολόγου έχει εκτοξευθεί στο 3,15%.
Όσον αφορά τον υπουργό Οικονομικών Giovanni Tria, ο οποίος βρέθηκε ένα βήμα πριν την παραίτηση, ο Salvini τόνισε ότι δεν κινδυνεύει η θέση του και ότι παραμένει μέλος της κυβέρνησης Conte.
Μάλιστα σε νέες δηλώσεις του επεσήμανε ότι συμφωνεί και έχει πολύ καλές σχέσεις με τον υπουργό Οικονομικών και το επικεφαλής του Κινήματος των Πάντε Αστέρων, Luigi Di Maio.
Σχετικά με τον προϋπολογισμό επεσήμανε ότι το δικαίωμα των Ιταλών στην εργασία και τις συντάξεις προηγείται των γραφειοκρατών της ΕΕ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης