Τελευταία Νέα
Διεθνή

Στη Νέα Υόρκη μεταβαίνει ο Nicolas Maduro – Θα παραστεί στη γενική συνέλευση του ΟΗΕ

Στη Νέα Υόρκη μεταβαίνει ο Nicolas Maduro – Θα παραστεί στη γενική συνέλευση του ΟΗΕ
Στη Νέα Υόρκη μεταβαίνει ο Nicolas Maduro
Στη Νέα Υόρκη μεταβαίνει ο Πρόεδρος της Βενεζουέλας Nicolas Maduro, προκειμένου να δώσει το «παρών» στη γενική συνέλευση του ΟΗΕ.
«Πηγαίνω στη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών, προκειμένου να υπερασπιστώ την αλήθεια για τη Βενεζουέλα.
Είμαι γεμάτος από συναισθήματα, πάθος και αλήθεια, ώστε όλος ο κόσμος να μάθει ότι η Βενεζουέλα παραμένει όρθια», ανέφερε σε ανάρτησή του, στο Twitter.
Εχθές, 25 Σεπτεμβρίου 2018, ο Αμερικανός Πρόεδρος Donald Trump δήλωσε πως θα ήταν πρόθυμος να συναντηθεί με τον ηγέτη της Βενεζουέλας, αν κάτι τέτοιο θα βοηθούσε τη χώρα αυτή, αφήνοντας ταυτόχρονα ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα.
Μιλώντας σε δημοσιογράφους, στο περιθώριο της Γενικής Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών στη Νέα Υόρκη, ο Trump είπε ότι «όλες οι επιλογές» βρίσκονται στο τραπέζι, συμπεριλαμβανομένων και των πιο «ισχυρών».
«Και ξέρετε τι εννοώ με το ισχυρών.
Θέλω απλώς να δω να επιλύεται το θέμα της Βενεζουέλας.
Θέλω οι άνθρωποι να είναι ασφαλείς.
Θα φροντίσουμε τη Βενεζουέλα», συνέχισε.
Όταν ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο συνάντησής του με τον Maduro, απάντησε:
«Αν είναι εδώ, αν θέλει να συναντηθούμε... δεν μου είχε περάσει από το μυαλό, δεν ήταν στο πρόγραμμα, αλλά αν μπορώ να βοηθήσω τον κόσμο, τότε για αυτό είμαι εδώ».
Επίσης, προειδοποίησε ότι ο Maduro «θα μπορούσε να ανατραπεί πολύ γρήγορα από τον στρατό, αν το αποφάσιζαν οι στρατιωτικοί.
Νωρίτερα την ίδια ημέρα, οι ΗΠΑ ανακοίνωσαν την επιβολή νέων οικονομικών κυρώσεων σε βάρος τριών στενών συνεργατών του Maduro και της συζύγου του, S.A. Flores.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης