Τελευταία Νέα
Διεθνή

Λέγκα: Ο υπουργός Οικονομικών Tria θα αναζητήσει λύσεις για τον προϋπολογισμό

Λέγκα: Ο υπουργός Οικονομικών Tria θα αναζητήσει λύσεις για τον προϋπολογισμό
Υπάρχει δέσμευση από όλους να τελειοποιήσουν τις προτάσεις και ο Tria συμφώνησε να αναζητήσει λύσεις, αναφέρεται σε δήλωση της Λέγκας του Βορρά
Ο ιταλός υπουργός Οικονομικών, Giovanni Tria, συμφώνησε να αναζητήσει «λύσεις» σχετικά με την πρόθεση των κυβερνώντων κομμάτων να συμπεριλάβουν φορολογικές περικοπές και κοινωνικές δαπάνες στον προϋπολογισμό του επόμενου έτους, ανακοίνωσε σήμερα (21/9/2018) η Λέγκα του Βορρά.
Ο Tria συναντήθηκε νωρίτερα σήμερα με τον πρωθυπουργό και άλλους αξιωματούχους του Κινήματος Πέντε Αστέρων και της Λέγκας, ώστε να προσπαθήσουν να αντιμετωπίσουν το αδιέξοδο γύρω από τον προϋπολογισμό του 2019.
«Ήταν μια πολύ θετική συνάντηση και ο Tria αναγνωρίζει την πολιτική βούληση της Λέγκας και του Κινήματος των Πέντε Αστέρων να κάνουν σημαντικές αλλαγές, από το εισόδημα των πολιτών για τους Ιταλούς έως της συνταξιοδοτική μεταρρύθμιση», αναφέρει σε δήλωσή της η Λέγκα.
«Υπάρχει δέσμευση από όλους να τελειοποιήσουν τις προτάσεις και ο Tria συμφώνησε να αναζητήσει λύσεις», προστίθεται στη δήλωση.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης