Τελευταία Νέα
Διεθνή

Orban: Δεν θα υποκύψουμε στους εκβιασμούς - Η Ουγγαρία δεν πρόκειται να γίνει χώρα μεταναστών

Orban: Δεν θα υποκύψουμε στους εκβιασμούς - Η Ουγγαρία δεν πρόκειται να γίνει χώρα μεταναστών
Η Ουγγαρία θα προστατεύσει τα σύνορά της και αν χρειαστεί, θα σταθούμε εναντίον σας, δήλωσε ο ούγγρος πρωθυπουργός, ενώπιον του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου
Τις κατηγορίες του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για διαφθορά, παραβιάσεις δικαιωμάτων και αυταρχισμό απέρριψε σήμερα (11/9/2018) ο πρωθυπουργός της Ουγγαρίας, Viktor Orban, τονίζοντας ότι έχει κάθε δικαίωμα να απαγορεύσει την είσοδο μεταναστών στη χώρα.
Σημειώνεται ότι το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο αποφασίζει σήμερα εάν θα ενεργοποιήσει την διαδικασία του άρθρου 7 για την επιβολή κυρώσεων κατά της Βουδαπέστης λόγω της «ύπαρξης σαφούς κινδύνου κατάφωρης παραβίασης των αξιών επί των οποίων ιδρύθηκε η Ένωση».
«Η Ουγγαρία δεν θα υποκύψει σε αυτόν τον εκβιασμό, η Ουγγαρία θα προστατεύσει τα σύνορά της, θα σταματήσει τη λαθρομετανάστευση και... αν χρειαστεί, θα σταθούμε εναντίον σας», δήλωσε ο Orban ενώπιον του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στο Στρασβούργο, όπου επικροτήθηκε από ακροδεξιούς ευρωβουλευτές.
«Η Ουγγαρία πρόκειται να καταδικαστεί επειδή ο ουγγρικός λαός αποφάσισε ότι αυτή η χώρα δεν πρόκειται να γίνει μια χώρα μεταναστών», πρόσθεσε ο ούγγρος πρωθυπουργός.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης