Τελευταία Νέα
Διεθνή

Salvini κατά ΟΗΕ: Αδικαιολόγητα δαπανηρός και προκατειλημμένος Οργανισμός

Salvini κατά ΟΗΕ: Αδικαιολόγητα δαπανηρός και προκατειλημμένος Οργανισμός
Matteo Salvini κατά ΟΗΕ, κάνει λόγο για αδικαιολόγητα δαπανηρό και προκατειλημμένο Οργανισμό 
Δριμεία επίθεση κατά του ΟΗΕ εξαπέλυσε ο επικεφαλής της Λέγκα του Βορρά και υπουργός Εσωτερικών της Ιταλίας, Matteo Salvini, με αφορμή την έρευνα που θα πραγματοποιήσει ο Οργανισμός στην Ιταλία, έπειτα από καταγγελίες για βίαιη συμπεριφορά κατά μεταναστών, ατόμων με αφρικανική καταγωγή και Ρομά.
«Τα τελευταία χρόνια η Ιταλία υποδέχθηκε 700.000 μετανάστες, πολλούς από τους οποίους παράτυπους, και δεν βοηθήθηκε ποτέ από άλλες ευρωπαϊκές χώρες.
Κατά συνέπεια δεν δεχόμαστε να μας κάνει μαθήματα κανείς και πολύ περισσότερο ο ΟΗΕ που αποδεικνύεται ότι έχει προκαταλήψεις, δεν διαθέτει σωστή πληροφόρηση και είναι οργανισμός αδικαιολόγητα δαπανηρός», απαντά ο Ιταλός υπουργός Εσωτερικών.
Σύμφωνα με τον ανταποκριτή του Αθηναϊκού -Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων, ο Matteo Salvini προσθέτει ότι η Ιταλική Αστυνομία και οι καραμπινιέροι διαψεύδουν ότι υπάρχει μια τέτοια κατάσταση εκτάκτου ανάγκης με τους μετανάστες και ζητά από τον ΟΗΕ «να ξεκινήσει έρευνα σε χώρες που αγνοούν βασικά δικαιώματα, όπως την ισότητα μεταξύ ανδρών και γυναικών».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης