Τελευταία Νέα
Διεθνή

Νέα αποχώρηση ανώτατου αξιωματούχου της Tesla – Συνέχεια στο αλαλούμ του Elon Musk και κατάρρευση για τη μετοχή

tags :
Νέα αποχώρηση ανώτατου αξιωματούχου της Tesla – Συνέχεια στο αλαλούμ του Elon Musk και κατάρρευση για τη μετοχή
Ο αυθορμητισμός του Elon Musk και η αποχώρηση στελεχών, οδηγεί σε νέο sell-off τη μετοχή της Tesla
Νέα κατακόρυφη πτώση καταγράφει σήμερα (7 Σεπτεμβρίου 2018) η μετοχή της Tesla στις χρηματιστηριακές αγορές της Νέας Υόρκης, στον απόηχο της είδησης ότι εγκατέλειψε την αμερικανική εταιρεία η επικεφαλής ανθρώπινου δυναμικού, Gaby Toledano.
Παράλληλα, οι πράξεις του Elon Musk δε βοηθούν ιδιαίτερα την αυτοκινητοβιομηχανία.
Σήμερα ήρθε στο φως βίντεο συνέντευξης, κατά τη διάρκεια της οποίας ο επικεφαλής της Tesla καπνίζει μαριχουάνα και πίνει ουίσκι.
Πριν λίγες ημέρες, ο κ. Musk αποκάλεσε αβάσιμα «παιδόφιλο» (!) τον σπηλαιολόγο που συμμετείχε στην πρόσφατη διάσωση των παιδιών, στην Ταϊλάνδη.
Η μετοχή, στις 17:00:



Διαβάστε: Επαναφέρει τις συστάσεις για την Tesla η Goldman Sachs, ορίζει τιμή-στόχο στα μόλις 210 δολάρια

Στις 26 Αυγούστου 2018, ο ιδρυτής και επικεφαλής της Tesla εγκατέλειψε την ιδέα εξόδου της εταιρείας από τη Wall Street, πραγματοποιώντας «στροφή» 180 μοιρών.
Η απόφασή του να αποδίδεται εν μέρει στα σχόλια των μετόχων και τις ανησυχίες, πως πρόκειται για μία χρονοβόρα διαδικασία.
Μέχρι τότε, ωστόσο, ανέφερε ότι εξετάζει το ενδεχόμενο να αποσύρει την Tesla από τη Wall Street με τιμή στα 420 δολάρια ανά μετοχή,.
«Εγγυημένη χρηματοδότηση», έγραφε στις αρχές του περασμένου μήνα, γνωστοποιώντας ση συνέχεια ότι η Σαουδική Αραβία θα επένδυε στην εταιρεία.

Διαβάστε: Άλλον επικεφαλής στο «τιμόνι» της Tesla επιθυμεί η BlackRock

Η Tesla ανακοίνωσε ζημίες υψηλότερες των εκτιμήσεων των αναλυτών για το β’ τρίμηνο του 2018, με τον κύκλο εργασιών της, όμως, να κατορθώνει να ξεπεράσει έστω και οριακά τις προβλέψεις.
Οι ζημίες της εταιρείας έφθασαν τα 3,06 δολάρια ανά μετοχή, ενώ οι αναλυτές είχαν εκτιμήσει ότι θα διαμορφώνονταν στα 2,92 δολάρια ανά μετοχή.
Ο κύκλος εργασιών άγγιξε τα 4 δισ. δολάρια, με τους αναλυτές να προβλέπουν ότι θα έφθανε στα 3,96 δισ. δολάρια.

Διαβάστε: Business Insider: Οι εμπειρίες εργαζομένων στην Tesla του Elon Musk

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης