Τελευταία Νέα
Διεθνή

Δεν αποσύρει τελικά την Tesla από τη Wall Street ο Elon Musk

Δεν αποσύρει τελικά την Tesla από τη Wall Street ο Elon Musk
Οι μετοχές της Tesla διαπραγματεύονται κάτω από τα επίπεδα της 7ης Αυγούστου, όταν ο Μusk  ανακοίνωσε στο Twitter ότι σκόπευε να αποσύρει την Tesla από το χρηματιστήριο στα 420 δολάρια ανά μετοχή
Εγκατέλειψε ο Elon Musk, διευθύνων σύμβουλος της Tesla την ιδέα εξόδου της εταιρείας από τις χρηματιστηριακές αγορές της Νέας Υόρκης, με μία συμφωνία ύψους 72 δισ. δολαρίων, πρόταση που είχε θορυβήσει τους επενδυτές. 
Η απόφαση αφήνει την Tesla ως εταιρεία εισηγμένη στο χρηματιστήριο, αλλά εγείρει νέα ερωτήματα σχετικά με το μέλλον της.
Οι μετοχές της διαπραγματεύονται κάτω από τα επίπεδα της 7ης Αυγούστου, όταν ο Μusk  ανακοίνωσε στο Twitter ότι σκόπευε να αποσύρει την Tesla από το χρηματιστήριο στα 420 δολάρια ανά μετοχή, καθώς οι επενδυτές εξέφρασαν αμφιβολίες για την ικανότητα του διευθύνοντος συμβούλου να κατευθύνει την εταιρεία στην κερδοφορία.
Ο Musk δήλωσε την Παρασκευή (24/8) ότι η πεποίθησή του πως υπάρχουν μεγαλύτερες πηγές χρηματοδότησης για να αποσύρει τη Wall Street ενισχύθηκε κατά τη διάρκεια της διαδικασίας.
Ωστόσο η απόφασή του να εγκαταλείψει την ιδέα αποδίδεται στα σχόλια των μετόχων και τις ανησυχίες, πως πρόκειται για μία χρονοβόρα διαδικασία.
Η αυτοκινητοβιομηχανία ανακοίνωσε ζημίες υψηλότερες των εκτιμήσεων των αναλυτών για το β’ τρίμηνο του 2018, με τον κύκλο εργασιών της, όμως, να κατορθώνει να ξεπεράσει έστω και οριακά τις προβλέψεις.
Οι ζημίες της εταιρείας έφθασαν τα 3,06 δολάρια ανά μετοχή, ενώ οι αναλυτές είχαν εκτιμήσει ότι θα διαμορφώνονταν στα 2,92 δολάρια ανά μετοχή.
Ο κύκλος εργασιών άγγιξε τα 4 δισ. δολάρια, με τους αναλυτές να προβλέπουν ότι θα έφθανε στα 3,96 δισ. δολάρια.

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης