Τελευταία Νέα
Διεθνή

Αντιπροσωπείες στη Σιγκαπούρη για τη συνάντηση Trump - Kim έστειλαν Ιαπωνία και Νότια Κορέα

Αντιπροσωπείες στη Σιγκαπούρη για τη συνάντηση Trump -  Kim έστειλαν Ιαπωνία και Νότια Κορέα
Στόχος των διπλωματικών αντιπροσωπειών των δύο ασιατικών χωρών είναι κυρίως η συλλογή πληροφοριών από τη σημαντική αυτή διάσκεψη
Διπλωματικές αντιπροσωπείες απέστειλαν Ιαπωνία και Νότια Κορέα στη Σιγκαπούρη για την ιστορική συνάντηση του Donald Trump και του Kim Jong Un.
Στη Σιγκαπούρη έφθασε ομάδα επικοινωνίας από την Ιαπωνία με επικεφαλής τον  υπεύθυνο του Γραφείου του Ιαπωνικού υπουργείου των Εξωτερικών για την Ασία και την Ωκεανία, όπως μετέδωσαν τα ιαπωνικά ΜΜΕ.
Η αποστολή της ιαπωνικής αντιπροσωπείας είναι η συλλογή πληροφοριών για τα αποτελέσματα της διάσκεψης κορυφής, αλλά και οι διαβουλεύσεις με Αμερικανούς διπλωμάτες σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων της Ιαπωνίας
Εξάλλου ο πρόεδρος της Νότιας Κορέας Μoon Jae In  έστειλε τον αναπληρωτή διευθυντή του προεδρικού γραφείου εθνικής ασφάλειας αλλά κι άλλους υψηλόβαθμους αξιωματούχους στην Σιγκαπούρη, για την διεξαγωγή της ιστορικής διάσκεψης.
Σύμφωνα με δήλωση αξιωματούχου του προεδρικού γραφείου στην Σεούλ, που δημοσίευσε η εφημερίδα «Korea Herald» ένα ταξίδι του Νοτιοκορεάτη προέδρου στην Σιγκαπούρη, ήταν απίθανο να συμβεί.
Ο ίδιος αξιωματούχος δήλωσε ανώνυμα ότι η Σεούλ «προσεύχεται για την επιτυχία της διάσκεψης μεταξύ των ΗΠΑ και της Βόρειας Κορέας».

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης