Τελευταία Νέα
Διεθνή

Η T. May θα συζητήσει τους δασμούς στον χάλυβα με τον πρόεδρο Trump

Η T. May θα συζητήσει τους δασμούς στον χάλυβα με τον πρόεδρο Trump
Η May θα συζητήσει τους δασμούς στον χάλυβα με τον πρόεδρο Trump 
Η Βρετανίδα πρωθυπουργός T. May θα συζητήσει αργότερα αυτή την εβδομάδα τους αμερικανικούς δασμούς στον χάλυβα και το αλουμίνιο με τον πρόεδρο D. Trump, δήλωσε σήμερα (4/6) ο εκπρόσωπος της May.
«Η πρωθυπουργός ήδη το συζήτησε αυτό με τον πρόεδρο Trump επανειλημμένα και θα το κάνει και αργότερα αυτή την εβδομάδα», δήλωσε ο εκπρόσωπος, προσθέτοντας ότι η May θα εκφράσει και πάλι την απογοήτευσή της για την κίνηση αυτή.
Παράλληλα, η κυβέρνηση είναι βέβαιη πως δεν θα υπάρξει Αρμαγεδδών μετά το Brexit, δήλωσε ο εκπρόσωπος, απαντώντας σε δημοσίευμα σύμφωνα με το οποίο αξιωματούχοι προβλέπουν ελλείψεις σε καύσιμα, τρόφιμα και φάρμακα στην περίπτωση μη επίτευξης συμφωνίας.
Ερωτηθείς για το εάν υπάρχει δόση αλήθειας στο δημοσίευμα των Sunday Times, σύμφωνα με το οποίο η αποτυχία να επιτευχθεί μια συμφωνία με την Ευρωπαϊκή Ένωση θα προκαλέσει Αρμαγεδδών στη Βρετανία, ο εκπρόσωπος δήλωσε σε δημοσιογράφους: «Ένα σημαντικό μέρος της δουλειάς και της λήψης αποφάσεων έγινε για τα σχέδια για την περίπτωση μη επίτευξης συμφωνίας, ιδιαίτερα επειδή αφορά τα λιμάνια, και γνωρίζουμε ότι τίποτα από αυτά δεν θα συμβεί».
Ο εκπρόσωπος επανέλαβε ότι η κυβέρνηση είναι βέβαιη πως θα εξασφαλίσει μια καλή συμφωνία για το Brexit.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης