Τελευταία Νέα
Διεθνή

Sky News: Προς πώληση του 10% στην RBS η Βρετανία αυτή την εβδομάδα

Sky News: Προς πώληση του 10% στην RBS η Βρετανία αυτή την εβδομάδα
Στην πώληση του 10% στην Royal Bank of Scotland ενδέχεται να προβεί ακόμη και αυτή την εβδομάδα η Βρετανία, μεταδίδει το «Sky News»
Στην πώληση του 10% στην Royal Bank of Scotland (RBS) ενδέχεται να προβεί ακόμη και αυτή την εβδομάδα η Βρετανία, όπως μεταδίδει σήμερα (28/5/2018) το «Sky News», επικαλούμενο τραπεζικές πηγές.
Σημειώνεται ότι η βρετανική κυβέρνηση εξακολουθεί να κατέχει μερίδιο 71% στην τράπεζα, μετά την κρατική διάσωσή της, κατά τη διάρκεια της χρηματοπιστωτικής κρίσης.
Το «Sky» μεταδίδει ότι οι τραπεζίτες αναμένουν ότι η Βρετανία θα ανακοινώσει τη διάθεση ενός μεριδίου αξίας τουλάχιστον 3 δισ. στερλινών, αλλά προσθέτει ότι οποιαδήποτε πώληση θα μπορούσε να καθυστερήσει λόγω των συνθηκών στην αγορά ή λόγω των ανησυχιών των υπουργών για το όφελος που θα προκύψει για τους φορολογούμενους.
Πάντως, με την τιμή κλεισίματος της μετοχής της RBS την Παρασκευή (25/5) μόλις κάτω από τις 290 πένες, λίγο υψηλότερα από το ήμισυ των 502 πενών που κατέβαλε η κυβέρνηση, το υπουργείο Οικονομικών αναμένεται να χάσει δισεκατομμύρια με την πώληση.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης