Τελευταία Νέα
Διεθνή

Trump: Ανοιχτός σε μια σταδιακή αποπυρηνικοποίηση της Β. Κορέας - Αρκετά πιθανή η συνάντηση με Kim στις 12/6

Trump: Ανοιχτός σε μια σταδιακή αποπυρηνικοποίηση της Β. Κορέας - Αρκετά πιθανή η συνάντηση με Kim στις 12/6
Υπάρχουν «καλές πιθανότητες» η συνάντησή του με τον ηγέτη της Βόρειας Κορέας, Kim Jong Un, να πραγματοποιηθεί όπως έχει προγραμματιστεί, δήλωσε ο Donald Trump
Υπάρχουν «καλές πιθανότητες» η συνάντησή του με τον ηγέτη της Βόρειας Κορέας, Kim Jong Un, να πραγματοποιηθεί όπως έχει προγραμματιστεί, στις 12 Ιουνίου στη Σιγκαπούρη, δήλωσε σήμερα (24/5/2018) ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Donald Trump, ενώ εμφανίστηκε ανοιχτός σε μια σταδιακή αποπυρηνικοποίηση της χερσονήσου.
«Θα δούμε τι θα συμβεί.
Το εξετάζουμε αυτή τη στιγμή, μιλάμε γι’ αυτό», δήλωσε σε συνέντευξή του στην εκπομπή «Fox and Friends» του «Fox News», που μεταδόθηκε σήμερα (24/5/2018).
«Και συζητούν μαζί μας.
Έχουμε κάποιες συγκεκριμένες προϋποθέσεις.
Θα δούμε τι θα συμβεί, αλλά είναι μια καλή ευκαιρία», πρόσθεσε ο αμερικανός πρόεδρος.
«Το πιο σημαντικό είναι ότι θα αποτελέσει μια σπουδαία εξέλιξη για τον κόσμο, έτσι θα δούμε τι θα συμβεί», τόνισε ο Trump.
Όταν ρωτήθηκε αν θα εξεταστεί μια προσέγγιση «σταδιακής εισαγωγής» αναφορικά με τα βήματα της Βόρειας Κορέας προς την πλήρη αποπυρηνικοποίηση της Κορεατικής Χερσονήσου, ο Trump απάντησε:
«Θα δούμε, θα ήθελα να γίνει αμέσως, αλλά, φυσικά, μια διαδικασία σταδιακής εισαγωγής μπορεί να είναι λίγο απαραίτητη».
Ο ίδιος πρόσθεσε ότι θα έπρεπε να είναι μια «ταχεία διαδικασία σταδιακής εισαγωγής», αν και διευκρίνισε ότι θα ήθελε να δει να γίνεται πραγματικότητα κάποια στιγμή.

www.bankingnews.gr


Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης