Τελευταία Νέα
Διεθνή

Boersen-Zeitung: Σε έσοδα 1,5 δισ δολαρίων στην επόμενη 3ετία στοχεύει η Bayer από την εξαγορά της Monsanto

tags :
Boersen-Zeitung: Σε έσοδα 1,5 δισ δολαρίων στην επόμενη 3ετία στοχεύει η Bayer από την εξαγορά της Monsanto
Η Bayer θα προχωρήσει και σε αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της λίγο πριν από το κλείσιμο της συμφωνίας για την εξαγορά της Monsanto που υπολογίζεται γύρω στις 25 Μαΐου
Η γερμανική φαρμακοβιομηχανία Bayer στοχεύει να κερδίσει 1,5 δις δολάρια από τις εμπορικές συμπράξεις της από την εξαγορά της αμερικανικής Monsanto μετά και την κατάργηση των αντιμονοπωλιακών κανόνων, σύμφωνα με τον οικονομικό διευθυντής της γερμανικής εταιρείας Johannes Dietsch στην εφημερίδα Boersen-Zeitung.
Όπως ανέφερε ο Johannes Dietsch, η εξοικονόμηση του 1,5 δις δολαρίων στην πρωτη τριετία έχει ως στόχο να μειώσει τις επιπτώσεις των κακών επενδυτικών κινήσεων της γερμανικής εταιρείας στο παρελθόν».
Τον περασμένο μήνα, η Bayer συμφώνησε να πωλήσει τις επιχειρήσεις που έρευνας για καλλιέργειες στη γερμανική ανταγωνιστικής της εταρεία BASF ώστε η ίδια να κερδίσει την έγκριση της ρυθμιστικής Αρχής για την εξαγορά της Monsanto.
Η Bayer πάντως ανακοίνωσε ότι εξακολουθεί να σχεδιάζει την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της λίγο πριν από το κλείσιμο της συμφωνίας για την εξαγορά της Monsanto που υπολογίζεται γύρω στις 25 Μαΐου.
Παράλληλα στόχος της γερμανικής εταιρείας παραμένει η μείωση του χρέους της στο οποίο πρόκειται να συμβάλλει καθοριστικά και η εξαγορά της Monstanto.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης