Τελευταία Νέα
Διεθνή

Maas (Γερμανός ΥΠΕΞ): Θέλουμε λεπτομέρειες από τις ΗΠΑ για τις κυρώσεις στο Ιράν

Maas (Γερμανός ΥΠΕΞ): Θέλουμε λεπτομέρειες από τις ΗΠΑ για τις κυρώσεις στο Ιράν
Η Γερμανία θέλει περισσότερες λεπτομέρειες από τις ΗΠΑ σχετικά με τις πιθανές κυρώσεις που προτίθενται να επιβάλουν εις βάρος του Ιράν, δήλωσε ο Heiko Maas
Η Γερμανία θέλει περισσότερες λεπτομέρειες από τις ΗΠΑ σχετικά με τις πιθανές κυρώσεις που η Ουάσινγκτον προτίθεται να επιβάλει εις βάρος του Ιράν, δήλωσε σήμερα (10/5/2018) ο γερμανός υπουργός Εξωτερικών, Heiko Maas.
Ο Λευκός Οίκος ανακοίνωσε χθες (9/5) ότι ο Trump ετοιμάζεται να επιβάλει νέες κυρώσεις εις βάρος της Τεχεράνης, ίσως την επόμενη εβδομάδα, αλλά δεν παραχώρησε λεπτομέρειες.
Μιλώντας από τη Μόσχα μετά από συνομιλίες με τον ρώσο ομόλογό του, Sergei Lavrov, ο Maas δήλωσε ότι είναι σημαντικό οι ΗΠΑ να λάβουν υπόψη τις δευτερεύουσες επιδράσεις που θα μπορούσαν να έχουν αυτές οι κυρώσεις σε τρίτες χώρες.
Παράλληλα, ο γερμανός υπουργός Εξωτερικών δήλωσε ότι είναι ζωτικής σημασίας το Ιράν να τηρήσει τις υποχρεώσεις του στο πλαίσιο της διεθνούς πυρηνικής συμφωνίας και η Μόσχα να μπορέσει να χρησιμοποιήσει την επιρροή της στην Τεχεράνη.
Ο Maas δήλωσε ακόμη ότι η Ρωσία και η Γερμανία συμφώνησαν ότι η πυρηνική συμφωνία του Ιράν πρέπει να διατηρηθεί.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης