Τελευταία Νέα
Διεθνή

ΟΠΕΚ: Η αγορά πετρελαίου βρίσκεται ακόμα σε διαδικασία εξισορρόπησης - Παραμένουμε προσηλωμένοι στις περικοπές

ΟΠΕΚ: Η αγορά πετρελαίου βρίσκεται ακόμα σε διαδικασία εξισορρόπησης - Παραμένουμε προσηλωμένοι στις περικοπές
Ο πρόεδρος του ΟΠΕΚ, Al Mazrouei, τόνισε ότι απαιτείται ακόμα δουλειά σε τεχνικό επίπεδο ώστε να υποχωρήσουν τα παγκόσμια αποθέματα
Στο γεγονός ότι η αγορά πετρελαίου παραμένει ακόμα σε διαδικασία εξισορρόπησης αναφέρθηκε σήμερα (23/4) ο υπουργός Πετρελαίου των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων και πρόεδρος του ΟΠΕΚ, Suhail Mohamed Al Mazrouei, τονίζοντας ότι απαιτείεται ακόμα προσπάθεια από τις χώρες που συμμετέχουν στη συμφωνία.
Ειδικότερα, όπως τόνισε ο Al Mazrouei, «η αγορά πετρελαίου βρίσκεται ακόμα σε διαδικασία εξισορρόπησης», προσθέτοντας εν συνεχεία ότι «η επιτροπή των πετρελαιοπαραγωγών χωρών χρειάζεται να πραγματοποιήσει ακόμα δουλεία σε τεχνικό επίπεδο αναζητώντας το σωστό επίπεδο αποθεμάτων πετρελαίου».
Παράλληλα, ο ίδιος κατέστησε σαφές ότι «όλες οι χώρες εντός και εκτός ΟΠΕΚ, συμπεριλαμβανομένης και της Ρωσίας, είναι δεσμευμένες απέναντι στις περικοπές της παραγωγής μέχρι τα τέλη του έτους».
Υπενθυμίζουμε ότι την περασμένη εβδομάδα, ο Al Mazrouei είχε δηλώσει ότι οι χώρες που συμμετέχουν στη συμφωνία του ΟΠΕΚ ξεπέρασαν κατά πολύ τις προδοκίες για τις περικοπές στην παραγωγή, διευκρινίζοντας ωστόσο ότι «πρέπει να συμπεριλάβουμε περισσότερες χώρες στη συμφωνία».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης