Τελευταία Νέα
Διεθνή

Σ. Αραβία: Συνεργασία 10 - 20 ετών εξετάζουν Ρωσία και ΟΠΕΚ

Σ. Αραβία: Συνεργασία 10 - 20 ετών εξετάζουν Ρωσία και ΟΠΕΚ
O ΟΠΕΚ εξετάζει μια μακροχρόνια συμφωνία συνεργασίας με τη Ρωσία για τον έλεγχο της παραγωγής αργού, δήλωσε ο σαουδάραβας πρίγκιπας Mohammed bin Salman
O ΟΠΕΚ εξετάζει μια μακροχρόνια συμφωνία συνεργασίας με τη Ρωσία και άλλες χώρες που δεν είναι μέλη του για τον έλεγχο της παραγωγής αργού, δήλωσε σήμερα (27/3/2018) ο σαουδάραβας πρίγκιπας Mohammed bin Salman.
«Εργαζόμαστε για να μετατοπιστούμε από τις ετήσιες συμφωνίες σε μια συμφωνία 10 ως 20 ετών», ανέφερε σε συνέντευξή του στο «Reuters» ο πρίγκιπας.
«Έχουμε μια συμφωνία στη μεγάλη εικόνα, αλλά όχι στις λεπτομέρειες», πρόσθεσε.
Η Σαουδική Αραβία στρατολόγησε τη Ρωσία και άλλους παραγωγούς σε μια συνεργασία με στόχο τον περιορισμό της παραγωγής πετρελαίου το 2017, ως απάντηση στην πτώση των τιμών, και ο υπουργός πετρελαίου της Σαουδικής Αραβίας δήλωσε την περασμένη εβδομάδα ότι το Ριάντ ελπίζει να επεκτείνει αυτή τη συμφωνία το 2019.
Ο bin Salman σημείωσε ακόμα πως η εισαγωγή του 5% της σαουδαραβικής πετρελαϊκής εταιρείας Saudi Aramco στο χρηματιστήριο μπορεί να πραγματοποιηθεί στα τέλη ή στις αρχές του 2019, ανάλογα με τις συνθήκες στην αγορά.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης