Τελευταία Νέα
Διεθνή

Συνεργάτες Putin: Δικαίωση της σκληρής του στάσης έναντι της Δύσης η μεγάλη εκλογική νίκη του Ρώσου προέδρου

Συνεργάτες Putin: Δικαίωση της σκληρής του στάσης έναντι της Δύσης η μεγάλη εκλογική νίκη του Ρώσου προέδρου
«Νομίζω ότι στις ΗΠΑ και στη Βρετανία έχουν καταλάβει ότι δεν μπορούν να επηρεάσουν τις εκλογές μας», δήλωσε ο Igor Morozov, μέλος της Άνω Βουλής
Ως δικαίωση της σκληρής στάσης, που τηρεί έναντι της Δύσης θεωρούν συνεργάτες του Vladimir Putin το αποτέλεσμα των σημερινών εκλογών (18/3/2018) και την επανεκλογή του Ρώσου προέδρου με ποσοστό τουλάχιστον 73%.
Η Κεντρική Εκλογική Επιτροπή της Ρωσίας αναγνώρισε ότι υπήρξαν ορισμένες παρατυπίες, αλλά όχι αρκετές για την αμφισβήτηση της νομιμότητας της εκλογικής διαδικασίας.
Συνεργάτες του Putin  δήλωσαν ότι το αποτέλεσμα ήταν μια δικαίωση της σκληρής στάσης του προς τη Δύση.
«Νομίζω ότι στις ΗΠΑ και στη Βρετανία έχουν καταλάβει ότι δεν μπορούν να επηρεάσουν τις εκλογές μας», δήλωσε ο Igor Morozov, μέλος της Άνω Βουλής και στενός συνεργάτης του Ρώσου προέδρου.
«Οι πολίτες μας καταλαβαίνουν σε ποια κατάσταση βρίσκεται η Ρωσία σήμερα», συνέχισε ο Morozov.  
Πλέον πιο μακροπρόθεσμο ερώτημα είναι εάν ο Putin θα αμβλύνει την αντιδυτική ρητορική του τώρα που κέρδισε τις εκλογές, σημειώνει το Reuters.
Επίσης άμεσο ερώτημα είναι εάν και πότε οι αντίπαλοι του Putin όπως o Navalny διοργανώσουν διαμαρτυρίες, κάνοντας λόγο για εκτεταμένη απάτη και πόσο μεγάλες και διαρκείς αυτές οι διαμαρτυρίες θα είναι μεγάλες και διαρκείας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης