Τελευταία Νέα
Διεθνή

Γιατί οι πάμπλουτοι της υφηλίου σπεύδουν να αγοράσουν πυρηνικά καταφύγια…

Γιατί οι πάμπλουτοι της υφηλίου σπεύδουν να αγοράσουν πυρηνικά καταφύγια…
Σύμφωνα με την ιστοσελίδα The Strategic Culture Foundation αυτή η τακτική ξεκίνησε μετά το πραξικόπημα στην Ουκρανία το 2014
Οι υπέρ-πλούσιοι της υφηλίου έχουν αρχίσει να αποκτούν, από το 2014, μία νέα τρέλα: την αγορά πυρηνικών καταφυγίων.
Τα διεθνή ΜΜΕ έχουν γεμίσει με άρθρα που αναφέρονται σε αυτό το γεγονός, χωρίς όμως, να αποκαλύπτουν ποιο ήταν το γεγονός το  οποίο οδήγησε σε αυτήν την έκρηξη αγορών του συγκεκριμένου είδους.
Σύμφωνα με την ιστοσελίδα The Strategic Culture Foundation, αιτία γι’ αυτήν την ξαφνική αγάπη των υπέρ-πλούσιων στα πυρηνικά καταφύγια είναι το βίαιο και ενορχηστρωμένο από τις ΗΠΑ «πραξικόπημα» που συνέβη το 2014 στην Ουκρανία, με εκδίωξη της τότε φιλορωσικής κυβέρνησης και ανάδειξη στην εξουσία μίας νέας.
Σε λιγότερο από έναν μήνα η Ρωσία «απάντησε» στο πραξικόπημα καταλαμβάνοντας την Κριμαία, η οποία αποτελούσε τμήμα της μέχρι το 1945 όταν «μεταφέρθηκε» στην Ουκρανία.
Μετά από αυτήν την κίνηση της Ρωσίας η κυβέρνηση Obama επέβαλε στη Μόσχα εμπάργκο και ακολούθησε και η ΕΕ.
Αποτέλεσμα των παραπάνω είναι οι υπέρ-πλούσιοι να προετοιμάζονται για έναν πυρηνικό πόλεμο.
Άλλωστε πρόκειται για ανθρώπους που είναι άρτια ενημερωμένοι για την πραγματική παγκόσμια κατάσταση.
Και επενδύουν αναλόγως.
Πολλοί άνθρωποι επενδύουν σε μετοχές, ομόλογα, χρυσά κ.λπ., αλλά μόνο οι εξαιρετικά πλουσιότεροι μπορούν να αντέξουν οικονομικά να επενδύσουν σε πυρηνικά καταφύγια.
Ίσως σκέφτονται ως εξής: έχω τρία ή περισσότερα σπίτια, τότε τουλάχιστον ένας από αυτά θα πρέπει να είναι σχεδιασμένο ώστε να μπορώ να ζήσω εντός του μετά τον Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο και σαφώς να βρίσκομαι σε αυτό πριν καν ξεκινήσει.
Βέβαια ένας πυρηνικός πόλεμος μεταξύ ΗΠΑ και Ρωσίας θα τελείωνε το πολύ μέσα σε… 30 λεπτά και επομένως οι λίγοι εξαιρετικά πλούσιοι θα πρέπει να είναι έγκαιρα προετοιμασμένοι για να φθάσουν στο ασφαλές καταφύγιό τους.
Μια γρήγορη «απόσυρση» στη μυστική τοποθεσία θα ήταν αναγκαστικά μη προγραμματισμένη, πράγμα που σημαίνει ότι το σύστημα με το οποίο ο ιδιοκτήτης θα φτάσει στο σημείο πρέπει να λειτουργεί 24 ώρες κάθε μέρα και πρέπει να διατηρείται συνεχώς έως ότου - αν και πότε - αρχίζει η πυρηνική ανταλλαγή.
Ως εκ τούτου, οι εγκαταστάσεις αυτές διαθέτουν αερολιμένες και πρόσβαση σε ελικόπτερα , έτσι ώστε οι πλουσιότεροι άνθρωποι στις ΗΠΑ και τις συμμαχικές χώρες τους να μπορούν να φτάσουν εκεί κάθε στιγμή και να λάβουν το πλήρες φάσμα των υπηρεσιών με τις οποίες είναι συνηθισμένοι.
Κορυφαίοι Αμερικανοί επιστήμονες εξειδικευμένοι στα πυρηνικά όπλα σημείωσαν σε πρόσφατη έκθεσή τους (την 1η Μαρτίου 2017) ότι ότι το πρόγραμμα εκσυγχρονισμού των πυρηνικών όπλων των ΗΠΑ εναντίον τόσο της Ρωσίας όσο και της Κίνας «σχεδιάζεται ώστε να έχει την ικανότητα να κερδίσει πυρηνικό πόλεμο με αφοπλισμό των εχθρών και μάλιστα πριν καν καταλάβουν τι έχει συμβεί». "
Σαφώς τα πυρηνικά καταφύγια δεν είναι τόσα πολλά και αυτοί που τα αγοράζουν διαθέτουν όχι μόνο πολλά χρήματα αλλά και την απαραίτητη ενημέρωση.
Ταυτόχρονα είναι σαφές ότι όποιος αγοράζει αυτά τα πυρηνικά καταφύγια είναι βέβαιος ότι τον Γ’ Παγκόσμιος Πόλεμος θα τον κερδίσει το ΝΑΤΟ.
Αυτός είναι ο κόσμος στον οποίο ζούμε σήμερα.
Πόσα ΜΜΕ αναφέρουν αυτήν την πραγματικότητα;
Πόσοι το ανέφεραν;
Πραγματικά κανένας….

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης