Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ευθείες βολές Trump κατά Obama - Κρύβει σκάνδαλο μεγαλύτερο και από το Watergate!

Ευθείες βολές Trump κατά Obama - Κρύβει σκάνδαλο μεγαλύτερο και από το Watergate!
«Γιατί ερευνούσε για την προεκλογική μου καμπάνια από το 2016;»
Ο Πρόεδρος Trump άνοιξε ένα ακόμη μέτωπο, μετά τους δασμούς στο εμπόριο χάλυβα και αλουμινίου, αφού πλέον έχει στραφεί κατά της κυβέρνησης Obama.
Ο ίδιος αναρωτήθηκε για τα κίνητρα των προσπαθειών της κυβέρνησης Obama να προβεί σε ανατροπή της εκστρατείας του Trump για το 2016, ενώ παράλληλα απέτυχε να ενεργήσει κατά τις προσπάθειες της Ρωσίας να επηρεάσει τις εκλογές.
"Γιατί η κυβέρνηση Obama ξεκίνησε μια έρευνα σχετικά με την εκστρατεία του Trump (με μηδενικές αποδείξεις παραβίασης) πολύ πριν από τις εκλογές τον Νοέμβριο;", τουίταρε ο Trump.
Για να συνεχίσει:
"Θέλησε να με δυσφημήσει για να κερδίσει Crooked H (σ.σ. H. Clinton). Ανευ προηγουμένου. Μεγαλύτερο από το σκάνδαλο Watergate!
Επιπλέον, ο Obama δεν έκανε τίποτα για την εμπλοκή της Ρωσίας".



Το τιτίβισμα ήταν συνέχεια του ισχυρισμού του Trump ότι το FBI υπό τον Obama ήθελε να τον διαβάλλει.
Ο Trump έχει επανειλημμένα δηλώσει ότι κατά την εκστρατεία του δεν ήρθε σε επαφή με τη Ρωσία, αξιωματούχοι της οποίας πιστεύεται ότι προσπάθησαν να επηρεάσουν τις εκλογές με στόχο να βοηθήσουν το Trump και να βλάψουν την Clinton.
Ο Trump ισχυρίστηκε ότι η κυβέρνηση Obama «δεν έκανε τίποτα» για να σταματήσει η παρέμβαση των Ρώσων στις εκλογές, ειδικά αφού ο ειδικός σύμβουλος Robert Mueller κατέθεσε κατηγορίες εναντίον 13 Ρώσων υπηκόων και τριών ρωσικών οργανώσεων για το ρόλο τους στις εκλογές.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης