Τελευταία Νέα
Διεθνή

Χαστούκι Trump στον πρώην πρόεδρο G. W Bush - Η επέμβαση στο Ιράκ το 2003 ήταν η χειρότερη απόφαση που μπορούσε να πάρει

Χαστούκι Trump στον πρώην πρόεδρο G. W Bush - Η επέμβαση στο Ιράκ το 2003 ήταν η χειρότερη απόφαση που μπορούσε να πάρει
Είχαμε κακούς πολιτικούς που κυβερνούσαν τη χώρα για μεγάλο χρονικό διάστημα. Αυτό ήταν και ο Bush, μεγάλη ιδιοφυία 
Ένα γερό «χαστούκι» στον πρώην αμερικανός πρόεδρο George W Bush έδωσε ο πρόεδρος Trump ο οποίος σε δημόσιες δηλώσεις του είπε ότι «η επέμβαση το 2003 στο Ιράκ ήταν η χειρότερη απόφαση που θα μπορούσε κανείς να πάρει».
«Ήταν σαν να πετάς ένα μεγάλο χοντρό τούβλο σε φωλιά πουλιών» είπε χαρακτηριστικά δίνοντας έμφαση στην αντίθεση του για την αμερικανική εισβολή στο Ιράκ που οδήγησε σε στρατιές νεκρών και τραυματισμένων αμερικανών με στατιστικά στοιχεία που συγκρίνονταν με αυτά του Βιετνάμ.
Ο αμερικανός πρόεδρος, σύμφωνα με το zerohedge, προέβη σε αυτές τις δηλώσεις μιλώντας σε μια ομάδα χορηγών του Ρεπουμπλικανικού κόμματος ενώ άφησε αιχμές και κατά της ευστροφίας του πρώην προέδρου Bush του νεώτερου.
«Βρισκόμαστε σε αυτή τη θέση, σαν τους ηλίθιου του κόσμου, επειδή είχαμε κακούς πολιτικούς που κυβερνούσαν τη χώρα για μεγάλο χρονικό διάστημα. Αυτό ήταν ο Bush, μεγάλη ιδιοφυία» είπε ο αμερικανός πρόεδρος.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης