Τελευταία Νέα
Διεθνή

Deutsche Bank: Προς περικοπή τουλάχιστον 250 θέσεων εργασίας στη μονάδα επενδυτικής τραπεζικής

Deutsche Bank: Προς περικοπή τουλάχιστον 250 θέσεων εργασίας στη μονάδα επενδυτικής τραπεζικής
Στην περικοπή τουλάχιστον 250 θέσεων εργασίας στο τμήμα εταιρικής και επενδυτικής τραπεζικής προχωρά η Deutsche Bank 
Στην περικοπή τουλάχιστον 250 θέσεων εργασίας στο τμήμα εταιρικής και επενδυτικής τραπεζικής έχει αρχίσει να προχωρά η Deutsche Bank AG, όπως μεταδίδει το «Bloomberg», καθώς η μεγαλύτερη τράπεζα της Γερμανίας επιδιώκει να περιορίσει τις δαπάνες.
Σύμφωνα με τις πηγές που επικαλείται το «Bloomberg», οι περικοπές έχουν ήδη αρχίσει να υλοποιούνται και θα μπορούσαν να διευρυνθούν σε πάνω από 500.
Τις τελευταίες δύο εβδομάδες, η τράπεζα μείωσε τις θέσεις εργασίας επενδυτικής τραπεζικής ανώτερου και μεσαίου επιπέδου σε τοποθεσίες όπως το Λονδίνο και οι ΗΠΑ, σύμφωνα με τις πηγές.
Μεταξύ των απολυθέντων ήταν ο Marc Benton, ο οποίος επέβλεπε την ευρωπαϊκή τραπεζική ενεργειακών επενδύσεων, και τον Evans Haji-Touma, ο οποίος επικεντρωνόταν σε funds κρατικού πλούτου και δημόσια συνταξιοδοτικά ταμεία.
Όπως αναφέρει το «Bloomberg», η Deutsche Bank περικόπτει θέσεις εργασίας καθώς η επενδυτική τράπεζα δεν μπορεί να βελτιώσει τα έσοδα και τις αποδόσεις της.
Οι συναλλαγές στη μονάδα, η οποία ηγείται από τους Marcus Schenck και Garth Ritchie, υποχώρησαν κατά 27% στο τελευταίο τρίμηνο και τα τέλη από την παροχή συμβουλών για συμφωνίες και τη διευθέτηση πωλήσεων ομολόγων και μετοχών μειώθηκαν κατά 3%.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης