Τελευταία Νέα
Διεθνή

Η Deutsche Bank θα προσλάβει απόφοιτους πανεπιστημίων για να μειώσει το εργασιακό κόστος

tags :
Η Deutsche Bank θα προσλάβει απόφοιτους πανεπιστημίων για να μειώσει το εργασιακό κόστος
Ο Selman, ο οποίος προσχώρησε στην τράπεζα τον Νοέμβριο, είναι αισιόδοξος ότι φέτος θα σηματοδοτήσει το σημείο καμπής
Σε μια προσπάθεια μείωσης του εργασιακού της κόστους, η γερμανική Deutsche Bank εξετάζει το ενδεχόμενο να προσλάβει απόφοιτους πανεπιστημίων, χωρίς εργασιακή εμπειρία.
Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Deutsche Bank, Peter Selman, που προσλήφθηκε από τη γερμανική τράπεζα για να ανατρέψει την αρνητική της πορεία, θέλει να εκμεταλλευτεί τους γεμάτους όρεξη απόφοιτους των πανεπιστημίων.
"Σίγουρα έχουμε τρύπες για να γεμίσουμε και προσλαμβάνουμε", δήλωσε σε τηλεφωνική συνέντευξη ο Selman, πρώην στέλεχος της Goldman Sachs.
"Αλλά πρόκειται να επικεντρωθούμε πολύ στην απόκτηση πτυχιούχων. Δεν νομίζω ότι το μονοπάτι προς τα εμπρός είναι εκείνο όπου κάνουμε πολλές και πολύ ακριβές προσλήψεις", πρόσθεσε.
Ο Selman, ο οποίος προσχώρησε στην τράπεζα τον Νοέμβριο, είναι αισιόδοξος ότι φέτος θα σηματοδοτήσει το σημείο καμπής.
«Είμαι επικεντρωμένος στην αύξηση των εσόδων και τη συνετή διαχείριση των δαπανών για τη βελτίωση της κερδοφορίας», είπε ο Selman.
"Νομίζω ότι το 2018 θα είναι πολύ καλύτερο από το 2017."
Μαζί με την απόκτηση πτυχιούχων, ο Selman δήλωσε ότι θα επενδύσει στην τεχνολογία της Deutsche Bank για να βοηθήσει να ανακτήσει ό, τι χάθηκε.
Η τράπεζα χρειάζεται μια "ηλεκτρονική πλατφόρμα καλύτερης κατηγορίας", η οποία θα είναι μακροπρόθεσμη επενδυτική εστία, είπε.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης