Τελευταία Νέα
Διεθνή

Η Amazon προχωρά στη δημιουργία εταιρείας παράδοσης προϊόντων

tags :
Η Amazon προχωρά στη δημιουργία εταιρείας παράδοσης προϊόντων
Η Amazon σχεδιάζει την έναρξη εταιρείας υπηρεσιών παράδοσης εμπορευμάτων
Η Amazon σχεδιάζει την έναρξη εταιρείας παράδοσης εμπορευμάτων, μία κίνηση που θα τη φέρει σε «κατά μέτωπο» ανταγωνισμό με τις ετιαρείες courier FedEx και UPS σύμφωνα με έκθεση.
Η Laura Stevens της Wall Street Journal ανακοίνωσε την Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου, ότι ο γίγαντας του ηλεκτρονικού εμπορίου θα εγκαινιάσει την υπηρεσία, που θα ονομάζεται Shipping with Amazon, ή SWA, στο Λος Άντζελες τις επόμενες εβδομάδες.
Η υπηρεσία θα εξαπλωθεί στη συνέχεια σε άλλες πόλεις στις ΗΠΑ κατά τη διάρκεια του έτους.
Η εταιρεία θα στέλνει τους οδηγούς της SWA απευθείας στους εμπόρους και τις αποθήκες για να παραλαμβάνουν τα δέματα, διακόπτοντας έτσι τη συνεργασία με άλλες εταιρείες παράδοσης.
Η Amazon θα μπορεί να παίρνει τα πακέτα που συλλέγει από τους πωλητές και να τα παραδίδει απευθείας στους καταναλωτές, στις 37 πόλεις όπου πραγματοποιεί σήμερα παραδόσεις, σύμφωνα με την έκθεση.
Το σχέδιο είναι να ξεκινήσει με τους εγγεγραμμένους προμηθευτές προϊόντων στην Amazon και να μειώσει το κόστος παράδοσης.
Η κίνηση διευρύνει περαιτέρω το πρόσφατο άνοιγμα της Amazon στις υπηρεσίες εφοδιασμού και παράδοσης, ακολουθώντας την κίνηση της μίσθωσης αεροσκαφών και εμπορικών πλοίων.
Η δημιουργία της νέας υπηρεσίας παράδοσης της Amazon, έρχεται καθώς η εταιρεία εισέρχεται σε καινούργιες αγορές, συμπεριλαμβανομένης της απόκτησης της αλυσίδας τροφίμων Whole Foods, ενώ πρόσφατα ανακοίνωσε εταιρεία υγειονομικής περίθαλψης με την JPMorgan και την Berkshire Hathaway.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης