Τελευταία Νέα
Διεθνή

RBS: θα δοθούν στη δημοσιότητα στοιχεία για την πολιτική της τράπεζας με τις μικρές επιχειρήσεις

RBS: θα δοθούν στη δημοσιότητα στοιχεία για την πολιτική της τράπεζας με τις μικρές επιχειρήσεις
Η πολιτική της Royal Bank of Scotland με τις μικρές επιχειρήσεις θα δοθεί στη δημοσιότητα
Η οικονομική ρυθμιστική αρχή της Βρετανίας δήλωσε την Τρίτη 30 Ιανουαρίου 2018, ότι θα δημοσιεύσει στο ακέραιο μια έκθεση που συνέταξε σχετικά με το πώς διαχειρίστηκε η Royal Bank of Scotland τις μικρές επιχειρήσεις.
Στην Αρχή Χρηματοοικονομικής Συμπεριφοράς (FCA) έχει ασκηθεί πίεση από τους βουλευτές για να δημοσιεύσει την έκθεση, καθώς έχει δώσει στη δημοσιότητα μόνο μια περίληψη μέχρι σήμερα.
"Η FCA χαιρετίζει τη δήλωση της Royal Bank of Scotland, που δόθηκε στη σημερινή ακρόαση της επιτροπής οικονομικών, ότι δεν θα αντιταχθεί στην δημοσιοποίηση της έκθεσης S166 από την FCA, για τη μεταχείριση των πελατών μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων που έχουν μεταφερθεί στον τομέα παγκόσμιας αναδιάρθρωσης" δήλωσε σε η Αρχή σε ανακοίνωση.
"Σε αυτή τη βάση, είμαστε ικανοποιημένοι να δημοσιεύσουμε την έκθεση S166, για την οποία θα χρειαστεί επίσης η συγκατάθεση όσων παρέδωσαν τις πληροφορίες στην έκθεση και οποιωνδήποτε αναγνωρισμένων ατόμων".
Ο διευθύνων σύμβουλος της RBS, Ross McEwan, είπε στους βουλευτές νωρίτερα την Τρίτη ότι η τράπεζα δεν θα εναντιωθεί για την πλήρη δημοσίευση της έκθεσης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης