Τελευταία Νέα
Διεθνή

Βρετανία: Το Λονδίνο ενέκρινε την υπηρεσία μεταφοράς Chariot της Ford

Βρετανία: Το Λονδίνο ενέκρινε την υπηρεσία μεταφοράς Chariot της Ford
Το Λονδίνο ενέκρινε τη Δευτέρα 29 Ιανουαρίου 2018 τα σχέδια της Ford να εφαρμόσεις τις υπηρεσίες μεταφοράς Minibus Chariot
Το Λονδίνο ενέκρινε τη Δευτέρα 29 Ιανουαρίου 2018 τα σχέδια της Ford να εφαρμόσεις τις υπηρεσίες μεταφοράς Minibus Chariot, καθώς η αυτοκινητοβιομηχανία επεκτείνει την συγκεκριμένη υπηρεσία, που έχει σχεδιαστεί για να αξιοποιήσει την αυξανόμενη ζήτηση στις πόλεις σε εκείνους που προτιμούν να μετακινούνται χωρίς να αγοράζουν αυτοκίνητα.
Η υπηρεσία Chariot θα είναι σε θέση να εκμεταλλευτεί μόνο τις προσχεδιασμένες τρεις διαδρομές στην πρωτεύουσα της Βρετανίας για ένα έτος και για εννέα μήνες σε μια τέταρτη διαδρομή σε δοκιμαστική βάση.
"Η υπηρεσία αυτή έχει τη δυνατότητα να παρέχει χρήσιμες συγκοινωνιακές συνδέσεις στις περιοχές που εξυπηρετούν, σε μεγάλο βαθμό εκτός του κεντρικού Λονδίνου, και θα παρακολουθήσουμε προσεκτικά αυτή τη δοκιμή", δήλωσε εκπρόσωπος της ρυθμιστικής οργάνωσης Transport for London (TfL).
Η αμερικανική αυτοκινητοβιομηχανία λειτουργεί ήδη την υπηρεσία λεωφορείων σε πόλεις των ΗΠΑ, όπως το Σαν Φρανσίσκο και το Σιάτλ, επιτρέποντας στους επιβάτες να κρατούν θέσεις για ταξίδια μεταξύ κόμβων μεταφοράς και προς και από εγκαταστάσεις πάρκων και αξιοθεάτων.
Οι προτεινόμενες διαδρομές της εταιρείας στο Λονδίνο περιλαμβάνουν περιοχές νότια του ποταμού Τάμεση, οι οποίες δεν βρίσκονται κοντά σε σταθμούς μετρό.
Η Ford προσπαθεί να διαφοροποιηθεί σε άλλους τρόπους μεταφοράς, καθώς οι νέοι ανταγωνιστές όπως η Google και η Uber αναταράσσουν την παραδοσιακή αυτοκινητοβιομηχανία.
Οι μεγάλες αυτοκινητοβιομηχανίες πειραματίζονται με τις υπηρεσίες μεταφοράς, συνεργάζονται με υπάρχουσες εφαρμογές ή αναπτύσσουν τις δικές τους, όπως λέσχες αυτοκινήτων, καθώς επιδιώκουν να προσελκύσουν νέους πελάτες στα αστικά κέντρα που δεν έχουν ιδιόκτητα αυτοκίνητα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης