Τελευταία Νέα
Διεθνή

Κυπριακός Τύπος: Αναστασιάδης - Μαλάς στον β΄γύρο, ρυθμιστής ο Παπαδόπουλος - Ρεκόρ αποχής

Κυπριακός Τύπος: Αναστασιάδης - Μαλάς στον β΄γύρο, ρυθμιστής ο Παπαδόπουλος - Ρεκόρ αποχής
Παρόλο που δεν χαμογέλασε η κάλπη στον Νικόλα Παπαδόπουλο, του έδωσε τον ρόλο του ρυθμιστή στο δεύτερο γύρο των προεδρικών εκλογών της Κύπρου
Έκπληξη χαρακτηρίζει ο Κυπριακός Τύπος το ποσοστό που συγκέντρωσε ο Σταύρος Μαλάς, ο οποίος θα αναμετρηθεί στον β΄γύρο των προεδρικών εκλογών με τον Νίκο Αναστασιάδη
Όπως αναφέρεται, ο Νίκος Αναστασιάδης κατετάγη πρώτος στις προτιμήσεις του εκλογικού σώματος με ποσοστό 35,51% ακολουθούμενος από τον Σταύρο Μαλά που έκανε την έκπληξη συγκεντρώνοντας ποσοστό 30,24%.  
Ο μεγάλος χαμένος της εκλογικής διαδικασίας Νικόλας Παπαδόπουλος συγκέντρωσε ποσοστό 25,74%, ο Χρίστος Χρίστου του ΕΛΑΜ έλαβε ποσοστό 5,65% που άφησε πίσω του τον Γιώργο Λιλλήκα με 2,18%, σημειώνουν οι κυπριακές εφημερίδες σύμφωνα με το Stockwatch.
Παρόλο που δεν χαμογέλασε η κάλπη στον Νικόλα Παπαδόπουλο, του έδωσε τον ρόλο του ρυθμιστή στο δεύτερο γύρο των προεδρικών εκλογών.
Από σήμερα ο χρόνος θα μετρά αντίστροφα και μέσα στα επόμενα 24ωρα θα διαφανεί κατά πόσο υπάρχει πρόσφορο έδαφος για εκλογική συνεννόηση με τον έναν εκ των δύο υποψηφίων που θα αναμετρηθούν την ερχόμενη Κυριακή στο δεύτερο γύρο των εκλογών.
Η αποχή κτύπησε ρεκόρ αφού τρεις στους δέκα πολίτες γύρισαν τις πλάτες στις κάλπες  παρά τις πιέσεις που δέχθηκαν τις τελευταίες μέρες. Με βάση τα τελικά αποτελέσματα, η αποχή ανήλθε στο 28,6% που αποτελεί ρεκόρ για προεδρικές εκλογές, αφού οι προηγουμένως ήταν στο 16,86%.
 
ΑΛΗΘΕΙΑ

ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΟΙ ΔΥΟ ΤΟΥΣ – Στο 5,27% η διαφορά των δύο μονομάχων της ερχόμενης Κυριακής

ΠΟΛΙΤΗΣ

ΠΑΡΕΜΕΙΝΕ ΖΩΝΤΑΝΗ Η ΕΛΠΙΔΑ ΓΙΑ ΛΥΣΗ – Τα 2/3 των ψηφοφόρων απέρριψαν τη «νέα στρατηγική» στο κυπριακό
 
ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ

ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΕΚΠΛΗΞΗ ΜΕ 30,24% – Ο Σταύρος Μαλάς στον β’ γύρο με τον Νίκο Αναστασιάδη – Ήττα για Νικόλα και ενδιάμεσους

ΧΑΡΑΥΓΗ

ΑΛΛΑΓΗ ΖΗΤΑ Ο ΛΑΟΣ

 www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης