Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ο Sky υποστηρίζει το Sky News δεν αποτελεί κρίσιμο κομμάτι της επιχείρησής του

tags :
Ο Sky υποστηρίζει το Sky News δεν αποτελεί κρίσιμο κομμάτι της επιχείρησής του
Ο τηλεοπτικός όμιλος Sky δήλωσε ότι το Sky News δεν αποτελεί "κρίσιμο" κομμάτι της προσφοράς προς τους πελάτες του
Ο τηλεοπτικός όμιλος Sky δήλωσε ότι το Sky News δεν αποτελεί "κρίσιμο" κομμάτι της προσφοράς προς τους πελάτες του και ότι αν δεν έχει στην κατοχή του πλέον το 24ωρο κανάλι ειδήσεων δεν θα έχει καμία ουσιαστική διαφορά.
Το Sky News αυτή τη βδομάδα εμφανίστηκε ως το μεγαλύτερο εμπόδιο στον Rupert Murdoch για να αγοράσει το ποσοστό μετοχών του ομίλου Sky που δεν κατέχει ήδη, αν και υπάρχουν επιλογές που θα επιτρέψουν τη διαπραγμάτευση αξίας 15,7 δισ. δολαρίων.
Οι ρυθμιστικές αρχές της Βρετανίας θέλουν η 21st Century Fox να εγγυηθεί την ανεξαρτησία του Sky News υπό τον Murdoch, ο οποίος είναι ήδη κάτοχος των εφημερίδων The Sun και Times.
Οι επιλογές περιλαμβάνουν την ένταξη της ζημιογόνου υπηρεσίας σε ξεχωριστή επιχείρηση ή την πώλησή της, αναφέρουν οι αναλυτές.
Ο Sky έχει ήδη προειδοποιήσει τις ρυθμιστικές αρχές ότι δεν είναι ότι θα συνεχίσει να χρηματοδοτεί το Sky News, αν η εξαγορά προχωρήσει.
Ο διευθύνων σύμβουλος Jeremy Darroch είπε στους αναλυτές, ότι το Sky News δεν είναι τόσο σημαντικό όσο ήταν όταν ο Sky ξεκίνησε το 1989.
"Δεν θα περιέγραφα το Sky News ως κρίσιμο για την επιχείρηση σήμερα", είπε.
"Αν για οποιοδήποτε λόγο δεν είχαμε το Sky News, δεν νομίζω ότι θα ήταν σημαντικό, αν θέλετε, από την άποψη της πορείας θ της επιχείρησης".

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης