Τελευταία Νέα
Διεθνή

Η ποδοσφαιρική ομάδα Arsenal θα προωθήσει καινούργιο ψηφιακό νόμισμα

Η ποδοσφαιρική ομάδα Arsenal θα προωθήσει καινούργιο ψηφιακό νόμισμα
Η αγγλική ομάδα ποδοσφαίρου Arsenal εισέρχεται στον κόσμο των κρυπτονομισμάτων
Η αγγλική ομάδα ποδοσφαίρου Arsenal εισέρχεται στον κόσμο των κρυπτονομισμάτων, υπογράφοντας μια συμφωνία για την προώθηση νέου ψηφιακού νομίσματος, που θα πωλείται από αμερικανική εταιρεία λογισμικού τυχερών παιχνιδιών.
Η CashBet με έδρα την Καλιφόρνια δήλωσε την Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2918, ότι η ομάδα της Premier League, συμφώνησε να γίνει ο "αποκλειστικός και επίσημος συνεργάτης Blockchain" στην επερχόμενη "αρχική προσφορά νομισμάτων" (ICO) του νέου κρυπτονομίσματος "CashBet Coin".
Η συνεργασία κάνει την Άρσεναλ "την πρώτη μεγάλη ομάδα στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο που συνεργάζεται επισήμως με ένα ψηφιακό νόμισμα", αναφέρει η CashBet σε δήλωση.
Ο επικεφαλής εμπορικός διευθυντής της Arsenal, Vinai Venkatesham, δήλωσε ότι ο σύλλογος του Βόρειου Λονδίνου "ανυπομονούσε να συνεργαστεί για την CashBet για να κυκλοφορήσουν το νέο κρυπτονόμισμα".
Σύμφωνα με την ιστοσελίδα της, η CashBet πωλεί λογισμικό που βοηθά τις εταιρίες τυχερών παιχνιδιών, να δέχονται στοιχήματα χρησιμοποιώντας κρυπτονομίσματα.
Το CashBet Coin θα διαφημιστεί στο Emirates Stadium της Arsenal και η CashBet μπορεί να χρησιμοποιήσει το brand name της Arsenal για να προωθήσει το νέο νόμισμα.
Η εκρηκτική άνοδος των τιμών στα ψηφιακά νομίσματα, όπως το bitcoin το 2017, έχει προσελκύσει εκατομμύρια αγοραστές ανά τον κόσμο. 
Εκατοντάδες νέα κέρματα έχουν προσφερθεί προς πώληση στο κοινό.
Οι ρυθμιστικές αρχές χαρακτήρισαν την επενδυτική μανία ως επικίνδυνη φούσκα και δήλωσαν ότι οι ICO είναι «πολύ κερδοσκοπικές», με τους επενδυτές να θέτουν σε κίνδυνο το σύνολο του κεφαλαίου τους.
Οι υποστηρικτές των κρυπτονομισμάτων λένε ότι η τεχνολογία που στηρίζει τα εικονικά νομίσματα, έχει τη δυνατότητα να μεταμορφώσει τον τρόπο που χειριζόμαστε τα χρήματα μας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης